FrontVypla Vloženo 27. Duben 2020 Sdílet Vloženo 27. Duben 2020 (editace) Zdravím všechny :) Odešel mi motorek spolujezdcovi sedačky pro pojezd dopředu/dozadu. Kamarád se mi na to koukal a říkal že motorek jde koupit jen s celým tím pojezdovým ústrojím a cena by měla být cca 10tis. Chtěl jsem se zeptat jestli nevíte o někom kdo by tyto prodával samostatně? Jedná se o superb 2, 2014 Editováno: 27. Duben 2020, autor: FrontVypla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Určitě vrakoviště. Jen ještě, jak odešel? Nefunguje mototrek nebo motorek běží, ale sedačka se v daném směru nehýbe? Takto jsem to měl kdysi na mondeu. Bylo ztržené plastové převodové ozubené kolečko. Dalo se vyměnit jen to ozubené kolečko, které vysoustružil soustružník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 29. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Do motorku šlo napětí ale nejevil známky života. Mechanik mi ho vydělal a říkal že byl uvnitř hodně zareznutý. Tak to vyčistil a vše je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Tak to je dibra zprava!Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.