lujetu Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Ahoj, nevíte někdo maximální rychlosti pro manipulaci se střešním oknem u O3 FL liftback? Hledal jsem zde i v návodu a o rychlostech nikde žádná zmínka. Hlavně mě zajímá maximální rychlost při otevřeném (ne pouze vyklopeném) okně a také maximální rychlost, do které je možné střešní okno posouvat (manipulovat s ním). Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Předpokládal bych, že se při překročení nějaké mezní konstrukční rychlosti samo zavře. Ale to je jen domněnka. Zcela jistě by to ale měli vědět v každém servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 jestli ono to nebude podobné jako kdysi u O1... šlo mi to ovládat v jakékoliv rychlosti, ale u plně otevřeného okna nad nějakých cca 80-100km/h (vnímáno subjektivně odlišně různými pasažéry) jsem to musel kvůli kraválu co to dělalo zavírat... sice se tam při otevření vysouval taký oný deflektor či co, co měl ten hluk omezovat, ale fyziku nezastavíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lujetu Vloženo 3. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Dá se s tím jet i ve 130, není to nijak moc hlučný, kdyz nefouká (bez radia by samozrejme bylo). A v této rychlosti šlo zavírat i otevírat. Každopádně díky za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.