Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

narazil jsem na toto téma náhodou. Kamarád ztratil díky kódování záruku na auto. Od nějakého update SW si řídíci jednotka pamatuje jakýkoliv zásah z venku i při přehrátí na tovární SW před návštěvou servisu. Je to snad nějaká novinka od konce roku 2023 nebo co. 

Já bych nikdy u auta v záruce do toho nešahal, nestojí to za to.

Vloženo (editace)

@Josef75 u me bohuzel odpojeni na baterce nefungovalo. Vyresil jsem to vlozenim pametoveho modulu na sbernici. Bohuzel to stoji 3tis a ne 4kila jako u aut s HW tlacitkem SS. Vyhoda je, ze se nic nekoduje a v pripade potreby vycvaknes konektory a vratis vse do puvodniho stavu. 

Editováno: , autor: Tomas_cz1
Vloženo
před 15 hodinami, rostak475 napsal:

Ahoj,

narazil jsem na toto téma náhodou. Kamarád ztratil díky kódování záruku na auto. Od nějakého update SW si řídíci jednotka pamatuje jakýkoliv zásah z venku i při přehrátí na tovární SW před návštěvou servisu. Je to snad nějaká novinka od konce roku 2023 nebo co. 

Já bych nikdy u auta v záruce do toho nešahal, nestojí to za to.

Vse se loguje. Stejne ikdyz mas auto v zaruce, tak ti nektere veci neuznaji a krouti se a tvari jak bozi umuceni. Auto ma slouzit majiteli, takze si ho proste nastavim a upravim jak chci, zaruka-nezaruka😉

Vloženo

Ahojte. Stravil som studiom kodovania O4 kopec hodin, nakoniec to zvladam sam. Rozmyslam ci by bol zaujem o kodovanie, update map, infotainmentu, SS, nabijanie...  od vas na fore?

V pripade ze ano, kupil by som aktualnu diagnostiku a mozem pomoct s tym, kto potrebuje. Je to skor otazka na dopyt, kedze investicia je vysoka a ja uz mam u seba vsetko urobene.

Vloženo

Já bych aktuálně potřeboval v Praze někoho s OBD11, kdo by mi nakódoval snížení hlasitosti soundactoru a zapnul skandinávské denní svícení (tzn. zadní světla při denním svícení). Našel by se někdo takový? Samozřejmě za úplatu 🙂 

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Zdravím, není tady někdo z Prahy nebo okolí Berouna, kdo by byl ochotný dokódovat pár věcí ? Pamět posledního stavu lane assist, odblokovat video za jízdy atd... ? Samozřejmě to nechci zadarmo :)

Editováno: , autor: Tomassparta23
Vloženo

Už som na to prišiel.  Sú dva druhy svetiel. Obyčajné a animované.

Na obyčajných svetlách kufra nesvietia koncové svetla.

Hmlové a cúvacie svetla sú iba na ľavej strane.

Dokonca na  pravej strane dverí kufra, nesú ani káble.

Vloženo
V 9. 3. 2024 na 21:48, Bukim napsal:

Zdravím chalani.

Mám otázku.  Dajú sa nakódovať zadne svetla tak ako je na fotke?

Mne nesvietia na piatych dverách.

Mám OBDeleven Ultimate.

blog_pic2.jpg

PHOTO_20240309_213009.jpg

Ano mas to piamo na OBD11 v ponuke aplikacia mam to urobene,Chcem sa opytat na O3 som mal zapnute denne svietenie spolu so smerovkou, ide to zapnut aj na O4?

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)
V 14. 2. 2024 na 15:09, xmenadis napsal:

Já bych aktuálně potřeboval v Praze někoho s OBD11, kdo by mi nakódoval snížení hlasitosti soundactoru a zapnul skandinávské denní svícení (tzn. zadní světla při denním svícení). Našel by se někdo takový? Samozřejmě za úplatu 🙂

Editováno: , autor: ladik1983
  • o 1 měsíc později...
Vloženo
V 3. 11. 2022 na 9:17, Koty napsal:

Jde to i opačně? Lze u auta s klasickým tempomatem dokódavat ACC s udržením vzdálenosti?

Prišiel si nato dá sa ? Aj ja by som to chcel. 

Vloženo (editace)

Ahoj,

je tu někdo z okolí Berouna kdo mi za úplatu nakóduje paměť LA a skandinávské svícení? Mám MR24. Domluva přes PM, díky

-----

Vyřešeno, díky

Editováno: , autor: kacer
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...