VeteranChild Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března Pokud to nebylo auto pro severní trhy s tzv. skandinávským režimem, zdá se mi to nepravděpodobné. Nicméně to už vůbec nesouvisí s kódováním O4, takže prosím zpět k tématu. 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdennna Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března Dá se nekde dohledat jestli je zaple nebo zapnout zadni svetla pro dennim sviceni bez one klik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března Tady to je: Rear DRL Lights (rear daytime running lights) 1.Module 09 - Electronic control unit 2.Adaptation 3.Daytime running light 4.Tagfahrlicht-Dauerfahrlicht aktiviert zusaetzlich Standlicht: - (Change value to On) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března před 10 hodinami, VeteranChild napsal: Pokud to nebylo auto pro severní trhy s tzv. skandinávským režimem, zdá se mi to nepravděpodobné. Nicméně to už vůbec nesouvisí s kódováním O4, takže prosím zpět k tématu. 🙂 Jestli odpoved patrila ke me, tak auta byla kupovana nova v CZ a byli to posledni f trojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března @ČudlR Ano, patřila. Nepsal jsem, že nemožné, ale osobně jsem se s tím ještě nesetkal. Pořád ale platí, co jsem psal. Držme se v tomhle tématu jen problematiky kódování O4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.