VeteranChild Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března Pokud to nebylo auto pro severní trhy s tzv. skandinávským režimem, zdá se mi to nepravděpodobné. Nicméně to už vůbec nesouvisí s kódováním O4, takže prosím zpět k tématu. 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdennna Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března Dá se nekde dohledat jestli je zaple nebo zapnout zadni svetla pro dennim sviceni bez one klik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března Tady to je: Rear DRL Lights (rear daytime running lights) 1.Module 09 - Electronic control unit 2.Adaptation 3.Daytime running light 4.Tagfahrlicht-Dauerfahrlicht aktiviert zusaetzlich Standlicht: - (Change value to On) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března před 10 hodinami, VeteranChild napsal: Pokud to nebylo auto pro severní trhy s tzv. skandinávským režimem, zdá se mi to nepravděpodobné. Nicméně to už vůbec nesouvisí s kódováním O4, takže prosím zpět k tématu. 🙂 Jestli odpoved patrila ke me, tak auta byla kupovana nova v CZ a byli to posledni f trojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března @ČudlR Ano, patřila. Nepsal jsem, že nemožné, ale osobně jsem se s tím ještě nesetkal. Pořád ale platí, co jsem psal. Držme se v tomhle tématu jen problematiky kódování O4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 2. Dubna Sdílet Vloženo 2. Dubna Lze nakódovat "nastavení světel denního svícení pro skandinávské země" a denní svícení svítí i vzadu, což považuji za žádoucí. Mi to provedli před předáním auta (RS2021) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejdy_ Vloženo 26. Dubna Sdílet Vloženo 26. Dubna Ahojte , vie niekto ci ide u klasickeho audia v O4 2021 nakodovat virtuálny subwoofer ? Vdaka za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 28. Dubna Sdílet Vloženo 28. Dubna Umí někdo na FL 2025 přenastavit ostřikování světel na každé zapnutí, ale až při dlouhém podržení? Takto jsem si to nastavil na S3 a maximálně mi to vyhovuje. Na O4 umyji auto a každá muška na skle znamená za.... celé auto. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května Ahoj, resil nekdo vypnuti vystrahy rychlosti v O4 FL? Po kazdem novem startu se samozrejme zase zapne, tak je potreba to porad na volantu vypínat, je to otrava Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května Po FL sa tam zatial kvoli SFD2 neda nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května Dneska jsme na to prave koukali v diag a bez prihlaseni online neslo zmenit hodnotu aaa to nechcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května V OBD11 je na to aplikace i na FL, na jejich foru nekdo psal, ze mu to funguje, ale osobne to vyzkousene nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května To je divny protoze ty co se tim zabejvaj i autorizaky tvrdej ze aby si dokazal neco prepsat tak musis pres online pristu a tam jim poslou klic k pristupu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května To bychom prave mohli, ale bylo by to tam videt, slo o to jak to udelat offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peet95 Vloženo 12. Května Sdílet Vloženo 12. Května Jak psal @Patrik1971 aktuálně nejde kvůli SFD2 měnit nic. Sice někdo psal na OBD11 fóru, že se mu podařilo vypnout asistent rychlosti, ale auto bylo tuším pro Australský trh a tam to může být malinko jinak, byť SFD2 je ochrana tuším celosvětová. @Hamman: Tady není žádné řešení offline. Zkoušel jsem na své FL změnu grafiky budíků a bez úspěchu (šel jsem stejnou cestou jako u před FL). Jakákoliv změna nyní potřebuje kontrolní součet, který se ověří online na serverech VW. Osobně si myslím, že to tedy bude skutečně pro jakoukoliv změnu (tj. např. odemčení litrů na dotankování), která se dřív zapsala do jednotky v řádu vteřin. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zetorycz Vloženo včera v 09:11 Sdílet Vloženo včera v 09:11 (editace) Ahoj, mám asi 2 týdny O4 Style rok 2021, digitální cocpit, infotainment Columbus. Je to moje první takto pokročilé auto, proto prosím omluvte úroveň mých dotazů. Zajímalo by mě, jestli má smysl si pořídit nějakou "diagnostiku" a pokud ano, tak kterou, abych si sám mohl auto kontrolovat, případně upravit některá nastavení. Jde mi třeba o tohle, řazeno podle priority: - diagnostika stavu spojek DSG - nastavení intervalu výměny oleje (olej si chci měnit sám, v jiných intervalech než bude auto nejspíš hlásit, co s tím?) - vypnutí automatického setření zadního okna zadním stěračem - diagnostika motoru (pokročilé čtení stavu jednotlivých částí) - zobrazování teploty oleje motoru - zobrazování zařazené rychlosti při D (vím, že v jiném vlákně zde se píše, ze toto u O4 nejde) - úprava zadních blinkrů (víc se mi líbí klasické než ty jezdící) - atd. Jde mi samozřejmě o co nejlevnější řešení, nechci se tím živit, ani dělat nějaky "remapy" RJ, atd. Má smysl třeba OBD eleven? EDIT: toto vlákno jsem si pročetl, ale úplný souhrn co všechno lze a nelze udělat a se kterou diagnostikou, navíc konkrétně pro mojí verzi auta, se mi udělat nepodařilo, proto jsem se rozhodl zeptat a třeba to pomůže i dalším začátečníkům, protože si myslím, že to není tak dlouho co prvním O4 skončila záruka a bude určitě víc uživatelů, kteří si budou chtít něco upravit. Editováno: včera v 09:42, autor: zetorycz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo včera v 15:14 Sdílet Vloženo včera v 15:14 Na stránkách OBD eleven je možné najít co lze pro ten který model auta aktivovat. Jen pozor na to, že úprava bude v logu změn automobilu. Ma stránkách určitě je i popis co lze vyčíst z RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zetorycz Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami OK, diky, zkusim se v tom zorientovat. Spis me slo treba o info od zkusenejsich typu: OBD jsou vyhozeny penize, smysl ma jen VCDS, atd... Ale z odpovedi tusim, ze ma smysl se tim zabyvat, tak se podivam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stuxnet Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami Obd eleven jednoduší ale placené aplikace na konkrétní úpravy, i když to jde i zadarmo... Vcds chce trochu zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moik Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami Já jsem OBD11 měl i VCDS, takže s tím umím dělat. Pro mě je lepší si to za 500-600 půjčit od někoho na bazos.cz a naklikat si co potřebuju případně si to doladit sám přes long coding. Většinou už jsem to pak nepotřeboval a zbytek roku se to tam válelo. Platí se to ročně. Já žiju v domění, že od roku 2020 nemá VCDS smysl kvůli tomu SFD SPF nebo jak je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.