NemesiSK Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 @ladik1983tak auto vyrobené 31.05.2023, t.j. MR2022 :( Človek by z toho ani nebol smutný, keby škoda rozdiely medzi MR mazala tým, že tie funkcie doplní aj starších MR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 @NemesiSKtak to máš sakra pech, já už jsem smířenej, že si prostě navigaci mezi budíky nedám 😁 jedině vyměnit celej VC, ovšem za jakou cenu? Za 20k není zas o co stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 Pri MR2022 nebudem teda vedieť meniť stred, kde to ukazuje rýchlosť za nič iné, ale škoda navigácia medzi budíkmi by sa mi mala zobrazovať? Za škoda digitálnym oddelením totiž už týždeň čakám, aby mi na diaľku aktivovali skúšobnú verziu navigácie, lebo v shope mi chýbala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 (editace) Tohle by mělo jít, ale jistý si nejsem jestli i pro Bolero s dokoupenou navi. Mám Columbus s navigací z výroby Editováno: 28. Duben 2023, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 Tak uvidíme, či sa škodovke podarí aktivovať mi skúšobnú verziu a zistím to asi až vtedy :D Vďaka za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 (editace) Ještě tady se řeší Bolero s dokoupenou navi a mapa ve VC Editováno: 28. Duben 2023, autor: ladik1983 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíkusák Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 Ahoj V OBD11 v položce Motor-adaptace je zapnuti a vypnuto start-stop. Je to funkční? Zkoušel to někdo? děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 Nebude to fungovat. Slo to obejit pametovym spinacem, ale kdyz je to ted schovane v dotyku, tak smula. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermakvl Vloženo 12. Květen 2023 Sdílet Vloženo 12. Květen 2023 V 25. 10. 2022 na 10:10, cermakvl napsal: Ahoj. Funguje ti to při běžícím motoru, nebo jenom při zapnutém zapalování? tak tohle zabralo :-) Control unit: 09 Central Electrics - Adaptation Zündungswarnung und Antrieb-Aktiv-Warnung: (Ignition warning and drive-active warning) Ausgabe MoLaWa_AAW: active -> Not active 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermakvl Vloženo 12. Květen 2023 Sdílet Vloženo 12. Květen 2023 vypnutí signalizace při otevření dveří a běžícím motoru 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 14. Květen 2023 Sdílet Vloženo 14. Květen 2023 @cermakvl funguje!!!, dekuji Ti moc za navod. To byla asi posledni vec, co me strasne vadila a nikde jsem nemohl najit, jak to nastavit😉 Nevis nahodou, jak jeste zrusit akustiku u kessy - klic je mimo vozidlo? (Ikdyz, to se da resit nechanim klice v aute). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 14. Květen 2023 Sdílet Vloženo 14. Květen 2023 Netušíte někdo jak dokódovat zobrazení nadmořské výšky? Ale myslím tím jako malý údaj na obrazovce navigace, nikoliv jak to jde teď. tedy zvláštní okno, které z navigace ukrajuje plochu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 14. Květen 2023 Sdílet Vloženo 14. Květen 2023 Nevíte prosím jak dokodovat Odemčení při přiblížení k vozidlu, mám full kessy, ale tahle možnost mi v menu zamykání chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 16. Květen 2023 Sdílet Vloženo 16. Květen 2023 V 12. 5. 2023 na 9:28, cermakvl napsal: tak tohle zabralo :-) Control unit: 09 Central Electrics - Adaptation Zündungswarnung und Antrieb-Aktiv-Warnung: (Ignition warning and drive-active warning) Ausgabe MoLaWa_AAW: active -> Not active Funguje. Díky. Jen jsem to chvíli hledal. Mám to truchu jinak. Elektronický centrální elektrický rozvod 09 - Adaptace - Unterdrückung Zündungswarnung - Ausgabe MoLaWa_AAW - aktivní změnit na neaktivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíkusák Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 V OBD11 aplikace CarPlay wireless. Bude to fungovat za 100 creditu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 Vyzkoušej ne. Když to fungovat nebude, tak si zažádej o vrácení kreditů. Tak jednoduchý to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 Mne taky vratili kredity za nefungujici funkce, takze no worries ;-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 28. Květen 2023 Sdílet Vloženo 28. Květen 2023 (editace) V 25. 5. 2023 na 6:24, Fíkusák napsal: V OBD11 aplikace CarPlay wireless. Bude to fungovat za 100 creditu?? Podivej se sem: 5F multimedia - adaptace - function configuration connectivity. Mozna tam mas zapnute jen USB nebo deaktivovano… Editováno: 28. Květen 2023, autor: Tomas_cz1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 30. Květen 2023 Sdílet Vloženo 30. Květen 2023 Ahojte borci, vie uz niekto ako upravit kodovanie ABS modulu pre aktivaciu ESC Sport pripadne ESC Off ako tomu bolo pri O3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxo24 Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 Ahoj, tak jsem poridil obd 11 ultimate at si to clovek muze upravit do obrazu sveho... :-) Jen se chci zeptat - pri reseni problemu v servisu / updatech - resi servis / skodovka ze je neco povoleno / upraveno (na O3 to nikdy nikdo neresil, ale nevim jak moc to ted videj) A pokud probehne update, tak vse zpatky v puvodnim nastaveni? (nejvic se teda resit updaty IT).. Diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 17. Červen 2023 Sdílet Vloženo 17. Červen 2023 Přehrávali mi software, když jsem reklamoval nefunkčnost některých věcí v infotainmentu. Už jsem měl něco nakódované - nikdo nic neřešil a nakódované věci zůstali. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxo24 Vloženo 17. Červen 2023 Sdílet Vloženo 17. Červen 2023 Zkousel jste nekdo menit nastaveni ostriku svetlometu? Na O3 jsem to mel nakodovano tak, ze se svetla ostrikovali az kdyz jsem drzel ostrik skla vic jak 3 vteriny.. (takze idealne vlastne nikdy, pokud jsem sam nechtel). Akorat uz nevim jak se to delalo. Pokud nekdo umi, tak budu rad, kdyz poradi..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 27. Červen 2023 Sdílet Vloženo 27. Červen 2023 Páni, má tu niekto O4 s ambient osvetlenim interieru a nôh a bol by ochotny mi poslat zalohu jeho adaptacii z modulu 09? Chcem si toto osvetlenie dorobit aj u seba a rad by som vedel ako je to kodovane aby fungovalo aj nastavovanie cez infotaiment. Dakujem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxo24 Vloženo 1. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2023 Ahoj. Tak se mi povedlo nakodovat vse co tady probehlo, ale vyplula tim na povrch jedna chyba, ktere se neumim zbavit.. Jednotka 09 (Central electric) - staticka chyba B17D7F0 - Adaptation Invalid. Nabehla po nakodovani pohasinani ambition osvetleni, ale ani pri vraceni na puvodni hodnotu nezmizela. Ma to nekdo taky a povedlo se mu to poresit? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 3. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2023 Stara znama chyba, viac ludi sa na to stazovalo a podla toho co som tak zbezne cital asi jediny spôsob ako sa toho zbavit bude pomocou ODIS-u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.