Kotliklm Vloženo 9. Květen 2020 Sdílet Vloženo 9. Květen 2020 Zdravim... dnes sme riešili na kamarátovom Superbe osvetlenie dverí na nohy. Je celkom škoda že v dnešnej dobe to nemontujú od výroby ale čo už dako sme sa popasovali a improvizovali... Ak by niekto mal zaujem viem doložiť foto a dako poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 A proč to sem rovnou nedáš, když už jsi kvůli tomu založil téma? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotliklm Vloženo 10. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 (editace) Pokusal som sa dat fotku len mi ju v hociakom formate a velkosti neslo uploadnut. Ale len tak strucne.Najdeme červeny kablik +12V a najdeme si dolezity napajaci hnedozlty kablik -12V ten isty je aj v zamku dveri a aj v riadiacke dveri.. cize je jedno ci sa to zapoji na zamok dveri alebo na riadiacku. predne su ine riadiacky ako v predu. Editováno: 10. Květen 2020, autor: Kotliklm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Toto je zapojeni ktere se pouziva pro vozidla bez ridicich jednotek v zadnich dverich (J388, J389) v komfort low systemech (AW0). Exit/warning light se pak zapojuje mezi kontakt uzavreni zamku dveri a napajeni (pin 3, 19 na 27 pinovem konektoru kabeloveho svazku zadnich dveri). Pokud ma vozidlo jednotky zadnich dveri, zapojuji se Exit/warning light pres jednotku zadnich dveri (pin 12, 13 na 16 pinovem konektoru jednotky zadnich dveri) a je potreba je v jednotce dokodovat. 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 1. Květen 2023 Sdílet Vloženo 1. Květen 2023 (editace) Zapojenie bez riadiacich jednotiek: https://www.briskoda.net/forums/topic/496479-door-open-warning-lights/ Inka smutné, že aj na tom Škoda šetrí... Jeden kábel s konektorom do svetielka. Editováno: 1. Květen 2023, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.