Luboš 79 Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Zdravím všechny, mám velký dotaz ohledně serizeni pantů dveří zadních za řidičem. Začalo se mi deformovat těsnění, které je mezi dveřmi řidiče a zadními dveřmi. Při zavíráni dveří mi guma chytá o hranu dveří. Zadní dveře by chtěli nadzvednout tak o 3 mm a snad i seridit přítlak. Mate někdo s tím zkušenosti popřípadě někoho, kdo je šikovný a podíval se mi na to? Kdo to s auty umí a je opatrný? Děkuji moc! Jsem z Bystrice pod Hostýnem. Skoda Roomster 2007, 1,6 MPi. Luboš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Pokud je otevres, nadzvednes a citis vakl, tak mas vybehany panty a proto ti muzou padat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luboš 79 Vloženo 10. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 před 19 minutami, Čečulák napsal: Pokud je otevres, nadzvednes a citis vakl, tak mas vybehany panty a proto ti muzou padat. Dobře děkuji zkusim to a napíší jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.