Publikováno Květen 23, 20205 r Čau lidi, přestala mi hrát celá levá strana. Hrají pouze výšky ve předních tak zadních dveřích Nevíte kde by mohl být problém? Rádio mám Swing díky moc
Květen 23, 20205 r Autor Tam je vše v pořádku. Ty středobasy nehrají. Jen výšky. Na pravé straně hraje vše.
Květen 23, 20205 r To je divne oboje dvere naraz, skousel jsi treba sluchatka? a diagnostika. Radio pozna jestlie je problem. Vysazoval mi konektor u repra a na disgnostice to bylo...
Květen 23, 20205 r @Divad007 Vzadu výška není. Takže tam hraje jen středobas. Problém je v LP dveřích. nejspíš konektor dole na repru. Nezbývá rozdělat dveře a kouknout se. Diagnostika by pomohla.
Květen 23, 20205 r Autor @milanxx když přehazuju strany na rádiu tak ta levá strana vzadu hraje jak výška a úplně potichu oproti pravé straně(radio i USB) Zkusím diagnostiku a písnu ?
Květen 23, 20205 r @Divad007 V autě máš originální reproduktory? Protože u origo skutečně vzadu není samostatný výškový reproduktor. Jestli je auto ještě v záruce tak bych to reklamoval.
Květen 23, 20205 r Autor Auto je v záruce. Repro je origo a nikdy žádné dveře nebyli rozdělané. Píchl jsem to na Vag a vyskočilo tohle Upraveno Květen 23, 20205 r od Divad007
Květen 23, 20205 r Co mají žárovky v blinkrech v jednotce 09, společného s reproduktory - tj. s jednotkou 5F ???
Květen 23, 20205 r Autor Já sem dal druhou fotku omylem. Je tohle ono? Protože nic jiného Vag neukázal.
Květen 24, 20205 r Ani to není ono. Šup do servisu s reklamací. I swing se mohl polámat. Ale prvně bych ho vyresetoval dlouhým zmáčknutím levého kolečka.
Květen 24, 20205 r Autor @milanxx Zkoušel jsem reset jak v rádiu tak i kolečkem a nic. Odvezu to do servisu a uvidím. @ferda25 nechal jsem si ho dodělat autoelektrikářem včetně zásuvky 12v do kufru. mám na to i fakturu, takže by to snad nemusel být problém. Auto už bylo i na prohlídce a reklamaci skrz vadný klíček(přestal fungovat) a nic mi na to neřekli.
Květen 24, 20205 r No vidíš a já poznal aniž by tvé auto někdy viděl, že tam máš dodělaný multifunkční volant.....tj. asi někdo neodvedl svoji práci.
Květen 24, 20205 r Autor @ferda25 no asi ne ale volant funguje. Chyby jsem nenechal mazat ale divné je že volat jsem si nechal dodělat když auto bylo skoro nové a tam to píše jiné km... ale spíš k tomu rádiu... Dá se nějak přes Vag zkontrolovat přímo to rádio? Chybu to neukazuje jinak v žádné jednotce ale je také možné, že se v tom známej nevyzná i když je chytrej jak...
Květen 24, 20205 r @ferda25 já má taky dodělaný mf. A stejnou chybu. V AS. Laicky si myslím že to je tím, že mi fungují i páčky a tak jsem to taky chtěl. @Divad007 jestli nepomohl reset a u 5F neni chyba tak tipuju na koncový stupeň swingu. Ale asi bys byl první koho to potkalo
Květen 24, 20205 r Stejná chyba = stejně nekvalitní instalace mf volantu. Pokud není chyba v jednotce 5F, tak provést tovární nastavení pomocí menu, pak max ještě zkusit odpojit baterku a pak bohužel už jen výměna na záruku.
Červen 1, 20205 r Autor Tak úspěšně vyreklamováno. Vyměnili rádio a repráky na levé straně. Prý tam odešlo něco na zesilovači.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.