Divad007 Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Čau lidi, přestala mi hrát celá levá strana. Hrají pouze výšky ve předních tak zadních dveřích Nevíte kde by mohl být problém? Rádio mám Swing díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Co nastavení v rádiu, nehrál si s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divad007 Vloženo 23. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Tam je vše v pořádku. Ty středobasy nehrají. Jen výšky. Na pravé straně hraje vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 To je divne oboje dvere naraz, skousel jsi treba sluchatka? a diagnostika. Radio pozna jestlie je problem. Vysazoval mi konektor u repra a na disgnostice to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 @Divad007 Vzadu výška není. Takže tam hraje jen středobas. Problém je v LP dveřích. nejspíš konektor dole na repru. Nezbývá rozdělat dveře a kouknout se. Diagnostika by pomohla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divad007 Vloženo 23. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 @milanxx když přehazuju strany na rádiu tak ta levá strana vzadu hraje jak výška a úplně potichu oproti pravé straně(radio i USB) Zkusím diagnostiku a písnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 @Divad007 V autě máš originální reproduktory? Protože u origo skutečně vzadu není samostatný výškový reproduktor. Jestli je auto ještě v záruce tak bych to reklamoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divad007 Vloženo 23. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 (editace) Auto je v záruce. Repro je origo a nikdy žádné dveře nebyli rozdělané. Píchl jsem to na Vag a vyskočilo tohle Editováno: 23. Květen 2020, autor: Divad007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Co mají žárovky v blinkrech v jednotce 09, společného s reproduktory - tj. s jednotkou 5F ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divad007 Vloženo 23. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Já sem dal druhou fotku omylem. Je tohle ono? Protože nic jiného Vag neukázal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Ani to není ono. Šup do servisu s reklamací. I swing se mohl polámat. Ale prvně bych ho vyresetoval dlouhým zmáčknutím levého kolečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Mu hned dají za uši, že si dodělal multifunkční volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divad007 Vloženo 24. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 @milanxx Zkoušel jsem reset jak v rádiu tak i kolečkem a nic. Odvezu to do servisu a uvidím. @ferda25 nechal jsem si ho dodělat autoelektrikářem včetně zásuvky 12v do kufru. mám na to i fakturu, takže by to snad nemusel být problém. Auto už bylo i na prohlídce a reklamaci skrz vadný klíček(přestal fungovat) a nic mi na to neřekli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 No vidíš a já poznal aniž by tvé auto někdy viděl, že tam máš dodělaný multifunkční volant.....tj. asi někdo neodvedl svoji práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divad007 Vloženo 24. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 @ferda25 no asi ne ale volant funguje. Chyby jsem nenechal mazat ale divné je že volat jsem si nechal dodělat když auto bylo skoro nové a tam to píše jiné km... ale spíš k tomu rádiu... Dá se nějak přes Vag zkontrolovat přímo to rádio? Chybu to neukazuje jinak v žádné jednotce ale je také možné, že se v tom známej nevyzná i když je chytrej jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 @ferda25 já má taky dodělaný mf. A stejnou chybu. V AS. Laicky si myslím že to je tím, že mi fungují i páčky a tak jsem to taky chtěl. @Divad007 jestli nepomohl reset a u 5F neni chyba tak tipuju na koncový stupeň swingu. Ale asi bys byl první koho to potkalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Stejná chyba = stejně nekvalitní instalace mf volantu. Pokud není chyba v jednotce 5F, tak provést tovární nastavení pomocí menu, pak max ještě zkusit odpojit baterku a pak bohužel už jen výměna na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divad007 Vloženo 1. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Tak úspěšně vyreklamováno. Vyměnili rádio a repráky na levé straně. Prý tam odešlo něco na zesilovači. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.