GUS CZ79 Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Octavia RS245, Columbus, po pripojeni telefonu iPhone XS pres BT se vzdycky hlasitost zvoneni zvysi na maximum. Lze ztlumit tlacitky nebo v nastaveni telefonu, ale po par vterinach se znovu samo zesili na max. Zvoneni Columbusu neni problem, to je OK. Po odpojeni samozrejme zustane na telefonu maximalni hlasitost a kdyz zapomenu ztlumit, jde o nervy. Uz jsem vyzkousel snad vsechno nastaveni, marne. Diky za pripadnou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Taky jsem to řešil, neb mě to taky strašně sere. Má to nejspíš na svědomí iOS13. V autě to nijak ovlivnit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GUS CZ79 Vloženo 24. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Takze Ti to dela taky a nenasel jsi zpusob, jak to vyresit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Co zkusit nastavit si nižší hlasitost vyzvánění na mobilu, před připojením k autu. U jednoho auta mi to také reagovalo v režimu handsfree, že pokud jsem měl vyzvánění na max, zaplo se na max. i v autě. Akorát s rozdílem, že po ztišení v autě, se ztišilo i na mobilu a po odpojení jsem to neslyšel. U iOS to třeba potlačují, aby se to neztišilo a po odpojení to bylo stále slyšet, tak se auto dorovnává k telefonu a ne obráceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 (editace) Mam iPhone XR (iOS 13), Columbus a nemam tento problem. Editováno: 24. Květen 2020, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GUS CZ79 Vloženo 25. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 před 14 hodinami, waikiki napsal: Co zkusit nastavit si nižší hlasitost vyzvánění na mobilu, před připojením k autu. U jednoho auta mi to také reagovalo v režimu handsfree, že pokud jsem měl vyzvánění na max, zaplo se na max. i v autě. Akorát s rozdílem, že po ztišení v autě, se ztišilo i na mobilu a po odpojení jsem to neslyšel. U iOS to třeba potlačují, aby se to neztišilo a po odpojení to bylo stále slyšet, tak se auto dorovnává k telefonu a ne obráceně. Presne tak to prave delam, na telefonu mam standardne nastavenou nizkou hlasitost a na Columbusu taky. Jak sednu do auta a telefon se pripoji, hlasitost na telefonu vyleti na max, Columbus zustane tak, jak byl nastaveny. Kdyz odejdu, telefon zustane na max a nedejboze aby mi nekdo v tu chvili zavolal, infarkt muj a celeho okoli visi ve vzduchu... V telefonu mam iOS 13.4.1, zrovna stahuju aktualizaci, kez by to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonercz Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Ahoj, mám také Rs245 s columbusem, i iphone xs. Pokaždé odejdu z auta a hlasitost. Na max. ... nevyřešil jste to už někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GUS CZ79 Vloženo 23. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Zatim jsem to nevyresil, ani aktualizace, ani nic jineho nepomaha... Takze tise trpim (no vlastne ne moc tise s maximalni hlasitosti :-)) Vsiml jsem si ale, ze nekdy se hlasitost sama vrati zpatky, zatim to sleduju, ale vypada to, ze kdyz vystoupim z auta a telefon se odpoji, tak po delsi dobe (hodina nebo vic) se mi uz parkrat stalo, ze se to vratilo zase zpatky... Tak nevim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xelerate Vloženo 18. Červen 2021 Sdílet Vloženo 18. Červen 2021 Columbus a iPhone xs stejný problém. mnohem více mě ale trápí jiný problém a snad mi na nej pomůžete najít řešení. Nejde mi vkládat text přes diktovani když jsem připojen k autu. U amundsenu to šlo ale u colimbusu 2015 mi to vůbec nebere žádný zvuk. diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Loman Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Ahoj, Octavia IV a mám, mimo jiné, stejný problém s hlasitostí vyzvánění na Iphone 12. Po opuštění auta je na max. Kdyby někdo získal řešení, prosím o sdílení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 Po vymene za novsie auto mam tiez tento problem :D a to uz je iOS 15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GUS CZ79 Vloženo 5. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2022 Uz je to skoro dva roky a stale zadne reseni, aktualne mam k HF pripojene dva iPhony (12 Pro a iPhone 8) a delaji to oba dva. Jakykoliv iPhone, jakykoliv software, vsechno spatne. Nezbylo mi, nez si na to zvyknout a dat si zalezet, abych telefon vzdycky po vystoupeni z auta ztlumil. Kazdopdne je smutne, ze jsem ani za dva roky patrani po netu, vyptavani na forech, dotazech v autorizovanych servisech apod. nenasel reseni :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Vsimol som si, ze ked pripojim cez carplay bzedrotovo, tak sa hlasitost nezvysi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nahasapimapetilon Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 V 5. 1. 2022 na 23:32, GUS CZ79 napsal: Uz je to skoro dva roky a stale zadne reseni, aktualne mam k HF pripojene dva iPhony (12 Pro a iPhone 8) a delaji to oba dva. Jakykoliv iPhone, jakykoliv software, vsechno spatne. Nezbylo mi, nez si na to zvyknout a dat si zalezet, abych telefon vzdycky po vystoupeni z auta ztlumil. Kazdopdne je smutne, ze jsem ani za dva roky patrani po netu, vyptavani na forech, dotazech v autorizovanych servisech apod. nenasel reseni :-( Mam temer stejny problem na iphonu 11, ale jenom v Oplu Insignia. Jeste mam Ford Sync3 a tam mi to nedela. A hlasitost neni na max, ale jednu carku nad minimem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos81 Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Ahojte, mne pomohlo nasledovne. Na Iphone 13. Nastavenia>zvuky a haptika>hlasitost zvonenia a upozorneni>upravovat tlacidlami - tuto moznost zrusit. (Po tomto nastaveni uz ostava hlasitost zvonenia tak ako ju nastavim v telefone :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mzett Vloženo 23. Října Sdílet Vloženo 23. Října Jestli to Luboši bude fungovat si bůh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 24. Října Sdílet Vloženo 24. Října Mne to nefungovalo, ale nastavil som si v aplikacii skratky automatizaciu na nastavenie urovne hlasitosti po odpojeni od auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.