SCARR2213 Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 Zdravím Potřeboval bych poradit kam sáhnout do feldy protože už si nevím rady. Mám feldu 1.6 a v listopadu minulého roku sem si ji přivez a uz po hodině co sem ji měl dělala problémy (volnoběh cca po 15 min začal skákat jak nahoru tak dolů a po 15 minutách chcípla, za jízdy to cukalo a když se vyřadilo tak chcíplya)a cca po týdnu sem srazil prase. Jelikož měla novou technickou tak sem se rozhodl že ji ještě opravím. Vse se opravilo a když už sem ji dával do kupy tak sem vyčistil škrtící klapku a hle ono to fungovalo (asi na týden)pak začala dělat to samý a praskl pro změnu klinak tak sem ho vyměnil a zase cca 4-5 dní bez problémů a pak zase ty samý problémy tak sem vzal zatezak a novou baterku ta stará co tam byla měla pod zátěží 8.5V a opět asi 5 dní to bylo bez problémů. A pak zase zdechla kdy se jí v podstatě zachtělo...pak mi zdechla na křižovatce když sem vyřadil a už nenaskočila takže sem ji odtáhl do garáže a už nevim co dál...ještě mě napadlo snímač otáček motoru nebo palivový filtr. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 29. Květen 2020 Sdílet Vloženo 29. Květen 2020 (editace) Asi začni diagnostikou. Hallův snímač v rozdělovači na vačce (určuje otáčky motoru i zapalování prvního válce) by se měl napsat. A to, že studené to napřed funguje a po ohřátí přestává bývá u těchto snímačů typické. Editováno: 29. Květen 2020, autor: Tonda-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCARR2213 Vloženo 31. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Včera sem ji zkoušel po týdnu nahodit a bez šance...byl cítit nespálený benzín tak sem zkusil vyndat svíčku z prvního válce a během startovani nehodila žádnou jiskru... hádám že by to mohla být cívka... popřípadě je mozny že by to dělal i snímač otáček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Možné je oboje. Snímač by se v diagnostice napsal. Cívka asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.