Daniel Ondrašík Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 Ahojte, chtěl bych se zeptat, mám Octavii III 2016 1.6 tdi 81 kw, najeto cca. 105 000. Stává se mi, že i když není venku taková zima, tak mi auto při nastartování "škytne" a po startu má divný zvuk, když se rozjedu a dám dvojku, motor jakoby "vynechá". Stalo se mi i, že zahřáté auto po hodině točilo cca 5 s než nastartovalo. Na diagnostice mi do sporadických závad vyskočilo žhavení, váha vzduchu, ale jen jednou a vícekrát se to tam už neobjevilo. Má někdo s tímto zkušenosti? Za každou tip budu moc rád. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 Ahoj, s těmi starty se to tu řešilo ve více tématech. Mrkni do sekce 2.0tdi 110kw určitě tam najdeš odpověď. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 (editace) Toto si čítal? Možno pomôže... https://forum.skodahome.cz/topic/147001-cukání-motoru-na-volnoběh-za-studena-16tdi-cr-77kw/ Editováno: 31. Květen 2020, autor: stafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.