Jirka 1985 Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 (editace) Zdravím všechny, chtěl bych Vám pomoct jestli Vás trápí ten samej problém se kterým jsem se potýkal i já na mé O3 FL . Koupil jsem si nové originál Alu kola 16" plus pneu Michelin a nechal jsem si je nazout a vyvážit a vyrazil jsem na cesty. Každý den jezdím po dálnici a po pár dnech jsem začal cítit jak mi auto vibruje od 119km/h tak do 135km tak docela nic moc. Zajel jsem si nechat kola převážit a stále to samé. Tak jsem zajel do jiného servisu a zase to nepomohlo a to už mě to stálo dost peněz. A už jsem začal přemýšlet o poloosách atd. Pak jsem celej večer pročítal internet až jsem našel firmu Pneu Boháček MB a tam maj super vyvažovačku Hunter a ta ukázala že jsou alu kola ve špatném poměru k pneu. Jedna věc je super že na konci všeho vám počítač řekne jaké kolo má přijít na jakou nápravu a stranu aby to bylo super a musim říct že je naprostej klid a dokonce se to lépe chová na silnici! Tak doufám že to někomu pomůže:) Editováno: 5. Červen 2020, autor: Jirka 1985 Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 Vie mi niekto so Slovenska povedať kde takú vyvažovačku nájdem ? Tento problém mám tiež. Pneu mám po jednej sezóne zjazdené rovnomerne, vyvážené viac krát tiež. Disky rovné, podvozok podľa STK bez vôle. Kľúdne môžem chodiť po dialniciach 200kmh a vibrácie nepozorujem ale od 130 do 150kmh to cítim najviac (v najčastejšej rýchlosti ako jazdím po dialnici). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 5. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 Jestli to pomůže našel jsem tuto vyvažovačku i v Praze ale je o dost dražší!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 No a na kolko ti tie pnuamatiky vyvazili? Aka bola nevyvazenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 Tydle vyvažovačky má i síť BestDrive. Ta vyvažovačky je spešl v tom, že má přítlak, kterej tlačí váhou 80 kg na pneumatiku jako by měla po silnici. Prostě se ti sešel "šev" pneumatiky a "šev" disku. Někdy stačí pneumatiku votočit vo čtvrt votáčky, jindy musíš proházet pneu na šiškách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 5. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 Tam nejde jenom o gramy a následné dovážení. Na monitoru je něco jako stupnice kompatibility a já měl obě přední v červených číslech! To se muselo vyřešit. Podle mě je tento systém vyvažování to nejlepší co můžu autu dopřát ale i toto vyvažování prý může mít do 5% chyb. Ale prý vše vyřeší zdarma což je fajn:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 Vybrace? Ale no tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 5. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 chyba omlouvám se:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.