nedo Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Zdravím, neuvažoval někdo o dodatečné montáži ,,originálních" střešních nosičů- podélníků na Scalu? Koukal jsem, že na Kamiq je seriově montují a tak mě napadlo sehnat si podélníky z bouraného Kamiqu a přimontovat je na střechu Scaly. Vycházím z domněnky, že Kamiq vychází ze scaly a hodní partie vozu se mi zdají velice podobné. Myslíte že by montáž byla reálná, popřípadě kde by se mohli vyskytovat bourané Kamiqy?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 To je utopie takhle zošklivit auto.Musel by se sundat tapec jestli jsou ve střeše výztuhy ?Jestli má ta střecha naprosto stejný tvar, zaoblení ?Bouračky asi ne, ale hagus půjde objednat jako ND.A celé by to nebylo legální, neprošlo by to STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedo Vloženo 7. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Díky alespoň za nějakou reakci. Dle dokumentace od škody jsou podélníky upevněny v místě kde je nosná část karoserie, takže by je mělo být do čeho upevnit. Nejlepší bude podélníky někde sehnat a vyzkoušet tvar, zbytek by byl řešitelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Pokuď je to jako u Octavie III, pak nepůjde. Jakmile to není z výroby není je kam uchytit, není k čemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Nemozne. Skusali to aj na F3 - ak nie su hagusy od vyroby, udajne chybaju vyztuhy. Ale neposlal mi nikto foto na porovnanie. Navyse by musel mat Kamiq a Scala uplne rovnaky sklon strechy a jej velkost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.