Přejít na obsah

nedo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

889 zobrazení profilu

Oznámení nedo

  1. nedo

    EGR ventil

    Od firmy co dělá Chiptuning mám informace že EGR ventil bere spaliny až za filtrem pevných částic a tudíž by neměli být problémy s jeho znečištěním. Může to někdo potvrdit?
  2. podívej se na fotky na začátku vlákna, je tam vidět nožík v otvorech z čelu rádia a naznačený směr kam páčit aby se odjistili kovové západky a rádio šlo vysunout. + nahoře za displayem jsou schovaný 2 šroubky pod plastovou krytkou
  3. Melo by to drzet jeste postranach plech v plechu, jaou tam vylisky ktere do sebe zapadaji.
  4. Tusis spravne, mohl by, ale to by musel mit nasobne vetsi kapacitu. Cim vetsi kapacitu takhle zapojis, tim ti bude vic pozirat nizke frekvence, ale 2,5-10uF naprosto v poradku. Takze ano, takto to funguje jen jako galvanicke oddeleni.
  5. nene, moje myšlenka byla taková že nechci zeslabovat zesilený signál abych ho pak zase zesílil:D Proto jsem si vytáhl z autorádia signál ještě před koncovým zesilovačem(nezesílený), který jsem poslal do zesilovače subwooferu a.... výsledek nestál za nic. Právě proto, že ta nelinearita pásem která se mi projevuje u repráků v autě se mi u toho wooferu projevovala také. Z toho mi vychází, že takhle to rádio prostě dělá schválně a nemůže za to koncový zesilovač. Basy dobrý, ale musel bych používat jen jednu hlasitost. Nízká hlasitost= žádné basy, vyšší hlasitost= přebasováno tak že se to nedá poslouchat. Po týdnu ladění EQ v rádiu a zesilovače wooferu jsem to vyškubnul za uta ven a mám to v kolonce nevyřešitelné :D
  6. Snad jo, jen porad nevim jak vyresis tu nelinearitu zesilovani ruznych pasem. Ta se tam bude projevovat porad, ale treba najdes nejake kompromisni reseni. Dnb zdar:D
  7. rád bych poradil, ale už je to dlouho co jsem to rozebíral a nepamatujusi co tam bylo za konektor.
  8. @keras Ahoj, je to jak rikas, jsou to 2 zbyle kanaly a jsou ovlivnene eq. Toto je vystup z dsp do koncoveho zesilovace, ktery by zvuk uz nijak upravovat nemel, jen zesilit a do repraku. Jsem zvedavy co se ti stim povede vymyslet. Ja jsem ten subwoofer nakonec odstranil, protoze radio nezesiluje vsechny pasma stejne. Pri nizke hlasitosti to skoro nebasuje a naopak pri vyssi hlasitosti je vystup prebasovany. Nepodarilo se mi najit nastaveni, ktere by bylo poslouchatelne pri vsech hlasitostech.
  9. máš ještě nějaké postřehy čím pokud možno prodloužit životnost scaly?
  10. přesně jak říkáš. díky za názor, už jsou taky venku:D
  11. Zdravím, včera při čekání jsem se dloubal v kufru a našel takové malé, kulaté, gumové zátky na spodní hraně dveří od kufru. když jsem jednu vyndal nehtem, vytekla na mě voda, né mnoho, spíš pár kapek. Zajímavé je, že teď nepršelo. Tak mě napadlo jestli bych ty zátky spíš neměl vyndat aby voda mohla ven. Jaký máte názor?
  12. Protoze mi nektery tvoje texty prijdou absolutne zcestny. Treba to ze nejlepsi je aktivni subwoofer.... Ano a o tom je zacatek tohohle vlakna, jak ziskat vystup pro zesilovac. A jestli jsem nepremyslel o HI/LO prevodniku? Ano to je taky hned na zacatku. A nebud nastvanej, tak zle jsem to nemyslel.
  13. já ti nevim, ale asi by sis měl přečíst tohle téma od začátku, pak by si tady nemlátil prázdnou slámu.
×
×
  • Vytvořit nový...