velkytom Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Tak můj klokan je asi nějaký zakletý, resp. si žije svým životem ... včera jsem najezdil pár set km v dešti, po příjezdu domů jsem embéčko zaparkoval do garáže, zamkl přes kessy a zavřel garáž. Dnes ránu přijdu do garáže, odemknu kessy, sednu do embéčka, nastartuju a slyším nezvykle hlučný motor ... a najednou koukám, že všechna čtyři okna jsou stažené. Nepředpokládám, že by si embéčko v garáži okna samo stáhlo ... bo třeba chtělo vyvětrat vlhko v interiéru ... Tak uvidíme odpoledne, až přijdu k autu, zda budou okna opět stažená, když jsem odcházel, tak jsem desetkrát zkontrolovat, že je auto zamčené, i okna jsou nahoře. Napadá mě jedině, že nějaká kuna mohla nažužlat elektroinstalaci a včerejší déšť dílo dokonal, nicméně embéčko, ani při připojení přes ŠC nehlásí žádnou závadu a vše se zdá být funkční ... Tak uvidíme, už jsem embéčku dlouho neukazoval skálu, odkud poletí, bude-li páchat zlotřilosti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantisek Kytas Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Tento broblem som riesil, kedysi na Fabii. Voda zatecena v ovladaci pri dverach spustala spinac. Mne sa tam dostala vtedy voda, ked som otovrene chvilku dvere na dazdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Nemohl si je omylem stáhnout klíčem na dálku ? ....no buď rád že jsi neměl auto venku a nezačalo třeba pršet ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 (editace) V 8. 6. 2020 na 6:57, velkytom napsal: Tak uvidíme, už jsem embéčku dlouho neukazoval skálu, odkud poletí, bude-li páchat zlotřilosti ... Rozšířit To jsi zabil ????. Já vyhrožuju škodovce že půjde odemčená na Žižkov.?? Editováno: 8. Červen 2020, autor: Joker 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Kdysi na FI mi okna blbla po bouřce, kdy poblíž auta uhodil blesk a pak sama sjela okýnka. Ale šlo o sporadickou zálěžitost, dalších 15 let to fungovalo ok. Jinak u starších modelů (ještě SII) se okna v dešti, pokud bylo auto uzamčeno, sama uzavřela. Ale tato fce v nových autech již není :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 8. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Tak zatím dobré, tak doufejme, že to byl jen jeden z občasných nevysvětlitelných projevů mého embéčka ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Nevim, jestli to nebylo mym zavinenim, ale pred asi ctrnacti dny jsem nasel rano auto s otevrenymi okny. Bylo po desti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.