Leonekkk Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Zdravím všechny,kolega si před rokem koupil supa 3 11/2016 a před měsícem se mu stala taková věc že když nastartoval auto a měl zapnutou tak mu zničeho nic začal lítat bílý prášek ze všech ofuků.klimu měl pořád zapnutou celý rok a má climatronic.zkoušely jsme to i že jsme vypli klimu (AC) a problém přetrvává i při zapnutém topení. Jinak klima byla desinfikována a kabinový filtr byl taky měněn v ŠA. Ďela to vždy ráno a po práci a po minutě jak se to vyfouká tak to přestane.je možné že výparník oxiduje?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Zbytky dezinfekce,alebo nespravne osadeny pelovy filter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 12. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Dělálo to i před výměnou kabinového filtru a desinfekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zigi1 Vloženo 22. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2021 Zdravim, chtel bych se zeptat, jak jste vyresil ten problem s bilym praskem vyletujicim s pruduchu klimi? mam superba 2016 a dela mi to uplne stejne.. diky jakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PecaSup Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 Zdravým, objevil se mi stejný problém s bílým práškem na palubovce. Co mám auto nikdy to neudělalo až poslední měsíc. Jak tohle řešit? Denně čistím (Je to na nasr...) Air Care v autě nemám a ani možnost ho zapnout nebo vypnout. Superb 2015 Diky za každou radu👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukingM Vloženo 7. Březen 2022 Sdílet Vloženo 7. Březen 2022 Zdravím vás, chci se zeptat jestli to někdo vyřešil. Kamarád na superbu řeší stejný problém. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 7. Březen 2022 Sdílet Vloženo 7. Březen 2022 Ano, vyřešit se to dá jen jak jsem psal výše, vypnout a nepoužívat Air Care. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 S tím Air care mi to přijde zvláštní. Používám jej často (tak 2x do týdne) a nepozoruji žádný prášek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Otázkou je covtobznamena, že Air Care používáš 2x do týdne. Zapni ho trvale a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Je pravda, že nemám klimu na Auto, ale na manuál. A ten aircare zapnu až v momentě, kdy někdo např topí ekologicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 opravdu zapneš Air Care, nepleteš si to se sepnutím tlačítka na Climatronicu pro zapnutí vnitřní cirkulace (recirkulace) vzduchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PecaSup Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 před 18 hodinami, guest100 napsal: Ano, vyřešit se to dá jen jak jsem psal výše, vypnout a nepoužívat Air Care. Čau můžu tě poprosit o konkrétní návod jak vypnout Air Care když ho vůbec na panelu ani v nabídce klimatizace nemám. A i když jsem pomoci diagnostiky, teda pomoci mobilu a aplikace Car Scanner. Vypnul tu funkci stejně nic..... Jinak jsem pak zkoušel zapnout ventilator klimatizace na max a nestačil se divit kolik toho letělo ven ofukama. Komplet interiér od toho bílého bordelu 🙈🙈🙈🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 @guest100 nene, jdu do menu klimatizace a dám aktivovat aircare => ac aktivován (a na displeji nabíhá "modře ac). Já teda nevěděl, že se může sepnout automaticky. No jak to popisuješ @PecaSup, to naštěstí nemám (to by mě jeblo)🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PecaSup Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 V menu klimatizace nemám možnost aktivace Air Care, zadnou takovou položku.Tohle pro mě není řešení. Vůbec nevím co s tím. Kdyby ten prášek nebyl bílý tak to neřeším ale na černé to člověka trefí do očí. Sednu do auta a jsem nasraný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PecaSup Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 9. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 Vyletává to jen při zapnutí A/C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PecaSup Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 To nemám vyzkoušeno mám stále zapnuto na AUTO- A/C měním jen teplotu... Někde jsem četl že by mohl být špatný vyparník klimatizace-oxiduje hliník proto bílí prášek. Nevím Je je divné že zhruba do konce října se nic neobjevilo, jestli na to má vliv třeba topení když je zima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 9. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 Spíš mi to příjde že ten vyparník se nestihá ochlazovat a tím dojde jeho oxidaci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PecaSup Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 Vůbec nevím co s tím.... kde začít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Stejný problém jsem měl u předchozího superba 2016 bez aircare, po 4 letech to začalo. U passata 2017 mi to dělá rovněž ale jen pokud s tím autem cca týden nejedu. takže jsou to asi učitě nějaké usazeniny. Výměna filtru ani dezinfekce nepomůže. Jediné, co funguje u mě, je denní provoz auta a prášek se neobjevuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PecaSup Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 V 18. 3. 2022 na 8:11, Pavel B napsal: Stejný problém jsem měl u předchozího superba 2016 bez aircare, po 4 letech to začalo. U passata 2017 mi to dělá rovněž ale jen pokud s tím autem cca týden nejedu. takže jsou to asi učitě nějaké usazeniny. Výměna filtru ani dezinfekce nepomůže. Jediné, co funguje u mě, je denní provoz auta a prášek se neobjevuje. S autem jezdím denně, a uklízet ten bílí bordel můžu co 3 dny....😵 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Zvláštní, já teď jel passatem po týdnu, vyletělo toho z ventilátorů hodně, další dva dny už nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 14. Duben 2022 Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 Ja mam Passat a tam to nerobí, zapnuté to mam nonstop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PecaSup Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 V 14. 4. 2022 na 19:45, dfga napsal: Ja mam Passat a tam to nerobí, zapnuté to mam nonstop. Tohle mi moc nepomohlo.... Také jsem měl předtím Passata a nic takového jsem neřešil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.