Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, po výměně vadného zámku mi zůstaly nějaké nečistoty a pravděpodobně zbytky nýtů ve dveřích. I po reklamaci a opětovné demontáži a vyčištění, stejně slyším v zatáčkách, nebo při prudké akceleraci a brždění, jak v těch dveřích něco jezdí a chrastí :-( Neskutečně mi to drásá nervy a po třetí už s tím do toho servisu nechci :-/ Nenapadá vás nějaký způsob, jak na to, aniž bych musel odvrtat plech se stahovačkou ? Nemám nýtovací kleště a nechce se mi to rozdělávat... Kdysi mi někdo říkal, že spodek dveří napustil voskem, aby se tam ten bordel přilepil a nejezdil sem a tam, ale to už mi přijde jako rasovina. Přemýšlel jsem, že bych se tam dostal přes reprák, ale ten je asi také uchycen nýtama ne ? Díky za tipy!

Co vyzkouset nekam na vhodne misto dat magnetku, kdyz nechces rozdelavat znova... 

Ten stres z toho chapu :) 

Nyt je hlinkovy... magnet nepomuze... s konzervacnim olejem nic nezkazis, kdyz o nechces rozdelavat...

• Autor

Neucpou se s tim odtokové kanálky, co jsou ve dveřích ? Nikdy mě nenapadlo, že těmi dveřmi protýká dešťová voda...

Olejem ne, ten spíš vyteče...

• Autor

Tak v servisu ho dostali ven magnetem přes díru pro kabelový svazek. Část toho nýtu je prý ze železa, takže šel chytit, ale ježek v kleci top lvl. Každopádně asi nejdražší nýt v ČR, stál mě hajzl 800 :-(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.