DCSpeedy Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Zdravím, po výměně vadného zámku mi zůstaly nějaké nečistoty a pravděpodobně zbytky nýtů ve dveřích. I po reklamaci a opětovné demontáži a vyčištění, stejně slyším v zatáčkách, nebo při prudké akceleraci a brždění, jak v těch dveřích něco jezdí a chrastí :-( Neskutečně mi to drásá nervy a po třetí už s tím do toho servisu nechci :-/ Nenapadá vás nějaký způsob, jak na to, aniž bych musel odvrtat plech se stahovačkou ? Nemám nýtovací kleště a nechce se mi to rozdělávat... Kdysi mi někdo říkal, že spodek dveří napustil voskem, aby se tam ten bordel přilepil a nejezdil sem a tam, ale to už mi přijde jako rasovina. Přemýšlel jsem, že bych se tam dostal přes reprák, ale ten je asi také uchycen nýtama ne ? Díky za tipy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Co vyzkouset nekam na vhodne misto dat magnetku, kdyz nechces rozdelavat znova... Ten stres z toho chapu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Nyt je hlinkovy... magnet nepomuze... s konzervacnim olejem nic nezkazis, kdyz o nechces rozdelavat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 17. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Neucpou se s tim odtokové kanálky, co jsou ve dveřích ? Nikdy mě nenapadlo, že těmi dveřmi protýká dešťová voda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Olejem ne, ten spíš vyteče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 24. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Tak v servisu ho dostali ven magnetem přes díru pro kabelový svazek. Část toho nýtu je prý ze železa, takže šel chytit, ale ježek v kleci top lvl. Každopádně asi nejdražší nýt v ČR, stál mě hajzl 800 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.