Leden 26, 20178 r Napadlo mě že by se to možná dalo nějak houbičkou a barvou poťukat celé,teď je otázka jakou barvou aby to na tom vydrželo,než něco vymyslím tak spíš koupím jiný nárazník
Leden 26, 20178 r vem tu horkovzdusku a uvidis pak nejaky ten ozivovac kdyz se ti to nebude libit,to co pise kolega nademnou ber s rezervou existuji kvalitni pripravky ale podle me ta horkovzduska bude stacit,muzes to i trochu prebrousit,uvidis,nebo se na to vyprdni a hod ho tak jako ja do barvy vozu
Leden 26, 20178 r před 2 hodinami, Wittmann napsal: ale na těch kanadách se také udrží jen chvíli to asi jo ale ta je fest namahana
Leden 26, 20178 r Auto je na prodej, ale chci aby bylo pěkné, původní plán byl ode dveří nahoru i se střechou černé, a dolů i s nárazníky stříbrné + packet se stříbrnými hagusy a lištami .Ale nebudeme si ho nechávat,takže tunit nebudu.
Červen 25, 20205 r Včera mi do Yeti narazila zezadu Octavia, poškození mám na první pohled jen pár škrábanců a otlaků, nárazník se asi musel pořádně prohnout, protože na něm jsou otlaky i od mřížky chladiče z Octavie. Octávii to trochu ohnulo přední SPZ, takže předpokládám, že to muselo narazit i do něčeho tvrdého pod nárazníkem. Myslíte, že mohlo dojít k poškození něčeho co je pod zadním nárazníkem? Mám raději nechat zkontrolovat auto v servisu? Tažné zařízení ani parkovací senzory tam nemám.
Červenec 9, 20205 r Řešil jsem nakonec s pojišťovnou viníka jen vrypy a rýhy na zadním nárazníku a zadním difuzoru, zvolil řešení rozpočtem a dali mi na opravu 6321 Kč (Generali Česká pojišťovna). Za mě OK, na místě jsem chtěl po řidičce 5000 Kč s tím, že to nebudem řešit přes její povinné ručení a bude to tak vyřízené, to odmítla, ale nakonec je řešení přes povinné ručení pro mě výhodnější. Pojišťovna si to po ní stejně postupně vybere v malusu. Snad pod zadním nárazníkem žádné jiné poškození nevzniklo. Upraveno Červenec 9, 20205 r od osobne
Říjen 13, 20204 r ahoj, to je pech .. snad se následně nic neobjeví, do mě na benzince nacouval děda v Dusteru, bohužel jsem měl zrovna předek hodně od much a hmyzu, takže jsem nic nenašel, asi se to jen trochu prohlo, ale po umytí jsem našel několik šrámů, které nejdou rozleštit , je to detail ale štve to, obzvlášť když si to člověk nezpůsobí sám
Říjen 13, 20204 r Pod zadnim naraznikem je deformacni plechova pricka. Ta da takove hodne male tukance. Do me to nedavno pustil na prechodu ve meste kokotek v mercedesu. Zadni naraznik 6dnu starej po predchozi kolizi na parkovisti. V narazniku otiskla RZ + vrypy od masky. A ohnute srouby tazneho v kastli jak se to cele hnulo dopredu.
Prosinec 15, 20213 r Ten můj zadní nárazník to nějak přitahuje. Dnes mi ho zase odřela ženská na parkovišti, když vycouvávala z protějšího parkovacího místa. Baba jedna, ještě chtěla ujet. Auto jsem měl zaparkované na ruční brzdu a poskočilo o 30 cm, když do něj nacouvala a suverénně odjížděla, že spěchá a nebude se zdržovat. Ta z té první nehody byla alespoň slušnější. Tohle byla mrcha, kdybych měl po ruce nůž nebo šroubovák, tak jí tam probodnu všechny pneu a odjedu, když nemá čas sepsat záznam pro pojišťovnu. Upraveno Prosinec 15, 20213 r od osobne
Prosinec 18, 20213 r Převčírem jsem zajel do autoservisu Škoda a ohodnotili výši škody něco přes 26000 Kč, výměna nárazníku, lišty nárazníku a difusoru. Nahlásil jsen pojistnou událost její pojišťovně ČSOB pojišťovna. Včera přijel fotit škodu technik pojišťovny a hned rozhodl o výši pojistného plnění 17320 Kč při řešení škody rozpočtem. Tak jsem souhlasil. Pojišťovna řešila pojistnou událost fakt rychle a kvalitně. Ovšem v detailu pojistné události vidím, že baba to pojišťovně vůbec neoznámila, mrcha jedna. Asi se plnění pojišťovny kvůli ní ještě protáhne. Mám sto chutí po bábě vymáhat rozdíl mezi plněním pojišťovny a ohodnocením autoservisu soudně, tedy návrhem na platební rozkaz. Upraveno Prosinec 18, 20213 r od osobne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.