slepic Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 (editace) Zdravím, mám O3 s dual klimatronikem a netopí strana u spolujezdce, zde je výpis chyb. Zkoušel jsem základní nastavení, ale to nepomohlo. Měl jsem sundaný kaslík a jsou tam vidět tři servomotory. Můžete mi prosím poradit, který to je ? A nebo jsem úplně blbě a je to někde jinde? Děkuji 328197 - Servomotor teplotní klapky vpravo B108D 54 [009] - Chybejici kalibrace Potvrzeno - Testováno od smazání pamiti info o závadi: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Poeítadlo resetu: 115 Kilometry: 120755 km Datum: 2020.06.26 Eas: 09:01:48 Napití svorky 30: 11.8 V Vnijší teplota: 27.5 °C Vnitoní teplota: 27.8 °C Teplotní klapka vpravo: skuteená hodnota: 122 Teplotní klapka vpravo: skuteená hodnota: 100.0 % Teplotní klapka vpravo: požadovaná hodnota: 15 Editováno: 26. Červen 2020, autor: slepic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 V sekcii Elektrika na strane 6 je k tomu niečo... Skús to prezrieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 A není zacpaný radiátor? Taky se to tu snad řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Je to dvojka tri skrutky asi 20 torx a je von potom nakalibrovat hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slepic Vloženo 26. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Díky všem za pomoc. Jj, o radiátoru jsem četl, ale zkusím tu klapku, protože při kalibraciv tom divně chroupalo a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Vyber von motorček možno je len vyskočené ovládacie koliesko už som to videl a kvoli tomu to nešlo ja len aby si nekupoval zbytočne nový ak by to bola taká blbosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 No lenze koli zlemu, potaku v klapke, motorcek dosiel na koniec a poskodil cast dorazu, to sposobilo vyskocenie kolieska. Tak ze aj ked to zatlaco naspat situacia sa moze zopakovat navyse, posmodeny doraz moze pri kalibracii sposobit to ze to vyskoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slepic Vloženo 26. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 (editace) Motorek jsem vyndal a uvnitř není známka poškození, ale zkoušel jsem klapku zavřit ručně a auto topí. Vím, že to může být klám, ale rukou udělám delší pohyb než motorek, když jsem zkoušel kalibraci. Ještě dotaz k objednání, na skoda-dily mají prvovýrobu za 2k a výroba Německo za 1k. Asi raději koupit prvovýrobu pro jistotu? Editováno: 26. Červen 2020, autor: slepic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 27. Červen 2020 Sdílet Vloženo 27. Červen 2020 Výroba Nemecko bude prebalená čina možno.Dnes už nevieš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slepic Vloženo 1. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 Motorek dnes vyměněn a topíme. Děkuji všem za pomoc, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukvavra Vloženo 29. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2023 Odkud jsi prosím nakonec objednal? Řeším identický problém. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.