Rapid1.0 Vloženo 26. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2022 Ano: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 @Rapid1.0ako ti funguje s týmto SW Laura? Mám rovnaký HW, ale SW 1889 - zo začiatku to bolo celkom OK, teraz väčšinou len odpovie "prosím čekejte" a potom sa vypne alebo mi vymenuje čo môžem ovládať a aj tak sa nedá v podstate dať povel vôbec na nič. Možno som ju nejako "nasral" ? Ale sprosté slová som doteraz nepoužíval :) no teda okrem spojenia "kráva sprostá"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 @OpelInsi Při předání jsem měl 1889 a to byla v nějaké omezené verzi (1 vtip :-D ) Teď po aktualizaci na 1898 jsem Lauru ještě nezkoušel, ale až sednu do auta, vyzkouším. Každopádně ji moc nepoužívám, tak klidně napiš co ti teď nejde, ať vyzkouším konkrétní pokyny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 od Laury nejde po posledných asi troch OTA aktualizáciach prakticky nič. Na výzvu OK Lauro, alebo stlačenie tlačítka na volante sa objaví na displeji "co by jste chtěli dělat?". Na aj jednoduché výzvy, ktoré pred tým fungovali dobre ako je napríklad "volej XY" alebo "naviguj" povie Laura "prosím o chvíli strpení". Na obrazovke sa točí kolečko. Potom to povie ešte 1÷2x znova a všetko z obrazovky k Laure zmizne. Pred mesiacom aspoň povedala, že "zopakujte" a potom to skončilo väčšinou, že mi menovala príkazy, ktoré mám použiť ale keď som ich použil aj tak skončila bez odozvy. Tak skús jednoduché navigovanie niekam na konkrétnu adresu - napr. Praha, Václavské náměstí a vytočiť nejaké telefónne číslo napr. 158 :) ne to je hloupý žert, nejaké meno z telefonu - manželku, přítelkyni, kolegu a tretiu vec nejakú úpravu nastavenia klimatizácie - neviem či funguje príkaz na AIR CARE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 10. Únor 2023 Sdílet Vloženo 10. Únor 2023 Ahojte, jak nastavit aby si Columbus pamatoval nastaveni co mam aktualni? Protoze kdyz chci smazat a nebo vratit hlavniho uzivatele tak to vzdycky nastavi furt to same co sem udelal asi kdysi SW 1886, H56 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 10. Únor 2023 Sdílet Vloženo 10. Únor 2023 celkom nerozumiem aké nastavenie máš na mysli. Ja mám dve nastavenia v Columbuse - hlavného užívateľa a hosť. Jedno aj druhé nastavenie drží - napríklad nastavené rádio stanice, tiež ktoré rádio bolo posledne naladené u každého užívateľa, predvolené ciele, nastavenie jazyka, asistentov atď. SW 1896, H56 Pred "veľkým upgrade" sa mi stalo asi v 10% že som naštartoval a počujem že hrá iné rádio než som počúval. Užívateľ sa prepol na hosť. Teraz po "veľkom upgrade" je prvé keď sadnem do auta oznámenie, že O4 víta hlavného užívateľa XY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 11. Únor 2023 Sdílet Vloženo 11. Únor 2023 (editace) @OpelInsi myslim v te spojitosti jak sem psal v jinem tematu o tech sedackach ze si to nepamatuje ze byly zaple🤷🏻♂️ Nebo ze treba nastavim vyhrivani volantu na jeden stupen, no a ze se pak vratim do auta a jsou tam dva... Editováno: 11. Únor 2023, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 11. Únor 2023 Sdílet Vloženo 11. Únor 2023 (editace) Hm... Skúsil by som: - reset infotainmentu - nastavenie volantu a sedačky na nejaký iný stav než tam máš teraz - reset infotainmentu - kontrola či drží v nastavení to, čo si tam zadal - zamknúť auto, nechať cez noc a ráno zase skontrolovať. samozrejme s použitím stále rovnakého kľúča a rovnakého užívateľa. Máš viacero užívateľov než hlavného a hosťa? Editováno: 11. Únor 2023, autor: OpelInsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 13. Únor 2023 Sdílet Vloženo 13. Únor 2023 @OpelInsi nejhorsi je ze chci vsechno hned😂 No zazrak dneska byl ze si to pamatovalo ze kdyz sem prisel do auta po 5 minutach ze tam byla jedna carka na sedacky😅 jinak jezdim jen ja v aute a sem hlavni uzivatel, ale diky za radu 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 @OpelInsi tak zkusil sem ten tvuj tip a bezvysledbe 😭 Furt tam jak kdyby naskakovalo nastaveni z dob minulych🤷🏻♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 kontroluješ občas, aký užívateľ je prihlásený? občas si octáfka urobí po svojom. Ja to poznám tak, že mám vo svojom profile naladené väčšinou Rádio Slovensko a u hosťa je nejaké DAB rakúske. Keď sadnem do auta a hrá niečo iné než Slovensko tak viem, že sa profil prepol na hosťa. To sa urobí samo bez toho že by ťa auto informovalo alebo chcelo po tebe prihlásenie. Potom musím do menu užívateľ a chvíľu bojovať s infotainmentom pretože to väčšinou znamená niekoľkokrát kliknúť kým sa spamätá. Mohlo by sa teda stať, že u hosťa máš nastavené 3 čárky a u tvojho profilu jednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 @OpelInsi to vim ze tam vzdycky mam hlavni profil, jak sem psal tak jednou tam byl host a tam bylo uplne jime nastaveni🤷🏻♂️ A nevim estli delam vzdycky dobre, ale u hlavniho uzivatele je tlacitko refresh na zaktualizovani. zkousel sem dnes i vypnout prirazeni klicku, a furt stejne🤷🏻♂️ No zkusim dat tovarni nastaveni, ikdyz do toho se mi moc nechce🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Únor 2023 Sdílet Vloženo 15. Únor 2023 @OpelInsi tak sem zkousel dat tovarni nastaveni a kdyz se zas pod svuj profil prihlasim tak se nacte zas nejaky stary😭 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 15. Únor 2023 Sdílet Vloženo 15. Únor 2023 hm... Tak keď si už absolvoval celú tortúru s resetom infotainmentu - zkus vytvoriť ďalší nový profil. továrnym nastavením si sice zrušil všetko čo je v aute ale zase naloudoval tvoj profil z oblaku (cloudu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Únor 2023 Sdílet Vloženo 15. Únor 2023 (editace) @OpelInsi to myslis jak vytvorit? Ted te moc nechapu jak🙈 jooo jak je tam to plusko u uzivatelu? A pak vymazu ty dva predchozi jako hosta a sebe? Editováno: 15. Únor 2023, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 15. Únor 2023 Sdílet Vloženo 15. Únor 2023 (editace) No máš možnosť vytvoriť X profilov v aute - ty, manželka, syn, dcera, kočka, pes atd. Po továrnom nastavení si tam mal zrejme len HOST a musel si pridať tvoj profil ktorý máš už vytvorený na škoda connect. Ten potom môžeš pomocou oboch kľúčov v aute definovať ako hlavný profil. Nastavenia, ktoré boli naposledy urobené v tom aute než si dal továrne nastavenia sa uložili v oblaku a ty si ich naloudoval do auta. Možno je problém na tomto spojení, resp. uložení údajov tohto profilu v škoda connect. Môžeš vytvoriť ďalší profil a potom ho v aute pridať - napríklad manželku alebo inú kočku. Zrejme budeš musieť vytvoriť novú e-mailovú adresu, ale to nie je problém. Myšlienka bola, že do každej škodovky kam nasadneš tak si môžeš zadať tvoj profil a budeš mať nastavené automaticky rovnako rádio, klímu, sedačku, zrkátka atd. Či to tak funguje netuším, ale ďalší profil tam pridať určite môžeš. Editováno: 15. Únor 2023, autor: OpelInsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Únor 2023 Sdílet Vloženo 15. Únor 2023 @OpelInsi diky za rady😉 Takze tipuju ze nejde proste smazat ten muj profil a zacit uplne od piky? Abych zas nemusel do skodovky se autorizovat pres obcanku abych mohl zamykat odemykat auto atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 15. Únor 2023 Sdílet Vloženo 15. Únor 2023 Než zmažeš svoj profil tak by som najprv vytvoril iný nový účet na Skoda Connect. Najprv musíš mať e-mailovú adresu, napriklad moje.kocka@gmail.com + samozrejme heslo "Zeru_4mysi_denne" Potom v aute v menu vyberieš "užívatelé" a stlačíš "+" na vytvorenie nového užívateľa v aute. Tu zadáš mailovú adresu a heslo. Je možné že nového užívateľa môžeš vytvoriť aj priamo v aute bez Skoda connect. Môžem to zajtra vyskúšať keď chceš. Budeš mať potom troch užívateľov HOST, XYZ-tvoj terajší, MOJE K Začni používať KOČKU, nastav tam čo potrebuješ a uvidíš či to s ňou funguje. Keď ti t obude vyhovovať tak môžeš pomocou oboch kľúčov prevziať na MOJE KOCKA hlavného užívateľa a tvoj pôvodný buď zmazať alebo proste nepoužívať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Únor 2023 Sdílet Vloženo 15. Únor 2023 @OpelInsi jeste jednou diky za rady, zkusim😉 Uz sem zkousel i pojistky vyndat zandat😅 jak od sedacek tak infotainment tak online sluzby🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 16. Únor 2023 Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 @OpelInsi tak sem este vcera udelal novy profil, rano se pod nim prihlasil a samo se zaplo jak volant tak sedacky na plny ceres..., tak sem si rekl super... vecer po sichte prisel do auta a volant dve carky a sedacky zadna😭😭😭 Me z toho picne😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 (editace) to je na odistený granát pod prístrojovku.... ešte ma napadajú dve veci: - pokiaľ máš možnosť vyskúšať na inom aute s MIB3 prihlás sa tam tvojim profilom a vyskúšaj či drží nastavenia. - preber ako hlavného užívateľa nový profil a vymaž pôvodný hlavný profil z auta teoreticky, keby som mal tvoje prihlasovacie údaje do toho skúšobného profilu a prihlásil by som sa s ním v mojom aute, mali by sa mi nastaviť všetky parametre podľa toho ako si to posledne nastavil. Editováno: 17. Únor 2023, autor: OpelInsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 @OpelInsi u me to bude asi stejny pripad jak u @ladik1983 proste ani skodovka nevi jak na to, viz tema sedacky spatne topi Jako kdyz ty profily prepnu tak mam pod kazdym ulozene jine oblibene pisnicky a to se zmeni, takze toto nejak funguje, i rozpolozeni ikonek na plose, ale proste tohle ne a ne🙈😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 (editace) @OpelInsi dneska sem zkusil prepnout profily tak jednou v pohode, pak sem se prepnul zpatky na hlavni a ten uplne vymazane nastaveni🙈🙈🙈 Velky spatny Skodovko😂 Ted mi tak prijde ze ta synchronizace s cloudem probiha s hodne velkym zpozdenim😅 Editováno: 20. Únor 2023, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikiii Vloženo 26. Únor 2023 Sdílet Vloženo 26. Únor 2023 Ahoj, nevíte náhodou někdo, jestli jde nějak nastavit, aby mi navigace ukazovala maximální povolenou rychlost a nadmořskou výšku? Ve všech předchozích Oktávkách to normálně ukazovalo samo a tady to nemůžu nějak najít? Moc dekuji za pomoc !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 26. Únor 2023 Sdílet Vloženo 26. Únor 2023 @Nikiii rychlost je v nastaveni navigace a nadmorska vyska je kdyz tupnes na aktualni sipku kde se zrovna nachazis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.