Publikováno Srpen 10, 20205 r Ahojte, v návode k Amundsen je uvedená položka “webové rádio” ako možnosť výberu zdroja. V aute som však našiel ako zdroj len FM rádio, BT - ale nie web radio. Da sa webové radio nejako doplniť dodatočne? Odkódovať? ma to niekto aktívne?
Srpen 13, 20205 r V 10.08.2020 na 21:32, o3-scala napsal: v návode k Amundsen Amundsen má vlastní návod? Já myslel, že je jen ten v rámci návodu k celému vozidlu.
Srpen 15, 20205 r Web rádio a DAB(+) je úplně něco jiného. Pravda, DAB tuner musíš mít už při konfigu auta, těžko půjde dodatečně dodělat.
Listopad 29, 20204 r Tiež mám tento problém. Infotaiment Amundsen. Zdroj je len FM a BT. Podľa cenníka je DAB-digitálne rádio už v základnej výbave. Podľa popisu v návode by malo mať aj frekvenčný rozsah AM.
Listopad 2, 20222 r Ahojte, v novom faceliftovom Karoqu su tieto moznosti pri Amundsen/Columbus radiu: 1. FM/DAB+ 2. USB/MP3 - moje subory 3. Internetove radio - Radio.net - jedna ubohost s playlistom SK/CZ stanic 4. BT - prehravanie hudby z mobilu/tabletu atd Radio.net funguje aj pri eSIM - od kupy auta na 1 rok (dalej balik Cubic Telekom) alebo tiez aj cez mobilny hotspot s napojenim Amundsen cez wifi k telefonu. Overene vypnutim eSIM a napojenim sa na wifi domacu siet alebo mobilny hotspot. Inak v kazdom pripade pouzivam apk pre android Radia.sk kde su vsetky Terestrialne a Internetove radia na vyber a zrkadlim to cez Android auto s usb kablom alebo cez wifi bezdrotovo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.