Barny333 Vloženo 15. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2020 Ahojte, mám pretrvávajúci problém s mojou fabiou už asi rok a pol.Kde už 4 mechanici si nevedia rady(medzi nimi i original škoda servis). Auto mi stále trhá, cuká.Niekedy prejdem 30 km a nič ani cuk,niekedy 5 km a cukne mi aj 10krat.Uz neviem čo mám dať prezrieť, automechanici sú v koncoch. Menené bolo za posledný rok a pol:sviečky(3x),cievky na testoch, kontrola lamba aj zadná aj predná, palivový filter meneny (3x),rozvody, vodná pumpa, cidlo tlaku oleja, vzduchový, pelovy, olejový filter,palivové cerpadlo skontrolovane, výfuk 2 diely menené, skontrolovany plyn. pedál,aj riadiaca jednotka nová,nové silentbloky, všetky snímače a čísla,relé, merané.Uz neviem čo premerat a čo skontrolovať. Mám už len posledné 2 veci čo má napádajú a to snímače hriadele a vačku.O tomto jedinom sme sa v servise nebavili.Neviete niekto poradiť, už som zúfalý.Inak auto ide bez cukania parádne.Mam najazdené 193 tis.Spotreba tiež super 6,5 litra pri zapnutej klíme a pri jazdení s 3 ľuďmi v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďuri M. Vloženo 22. Září Sdílet Vloženo 22. Září (editace) Ahoj mám podobný problém na Fabii 1 combi 1.4 16v 59kw r.v. 2006. Štart bez najmenších problémov. Okamžite po štarte sa začne motor chvieť, triasť až sa chveje celé auto. Chvenie pretrváva aj počas jazdy. Do otáčok ide bez problémov len je to veľmi nepríjemné. Bolo v servise, diagnostika neukázala žiadnu chybu. Pre istotu preskúšanie vstreky a pretesnené, vyčistená a pretesnená škrtiaca klapka, vymenené sviečky,olej , všetky filtre aj palivový. Vymenené podtlakové hadičky,tesnenia sania atď.atď. Problém naďalej pretrváva. V servise si už nevedia rady údajne nejaká mechanická závada ale to že im diagnostika neukáže. Trochu som sa informoval a že senzor vačkového hriadeľa a snímač sania.Ale to by snáď diagnostika ukázala. Ešte mi poradili že držiaky motora aj tie spodné,no fakt neviem. Už ma z toho asi klepne. Chcem sa opýtať či sa ti nakoniec podarilo problém vyriešiť a ako. Editováno: 22. Září, autor: Ďuri M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.