Radim779 Vloženo 15. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2020 Ahoj, včera se mi v průběhy cesty stala závada na klimatizaci Climatronic (Octavia III., 1,4 TSI, r. 2014) , kdy z ničeho nic mi pri zapnuté klimatizaci začal ze strany spolujezce foukat teplý vzduch, jak při zapnutém topení. Levá strana chladila na nastavených 20 stupnů, ale ze strany spolujezce, pravý střední a pravý průduch, foukal horký vzduch, jak kdych na té straně pustil topení. Zkoušel jsem přenastavil teploty a tlačítko Dual, ale nic nepomohlo. Neví někdo o co by se mohlo jednat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielroman Vloženo 15. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2020 Na 99.999% ti odišla teplotná klapka. To iste som riešil aj ja. Nepomahal reset ani nič iné. Diagnostika vypisovala skrat a zle základne nastavenie. ak ti môžem poradiť tak to kúp rovno zo škody. A davaj pozor lebo sú 2 typy Denso a ešte jeden no názov si nepamatam. Cena na bola okolo 90€ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim779 Vloženo 15. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2020 No to jsi mě tedy moc nepotěšil. Já myslel, že to bude nějaká maličkost. Ty sis to pak měnil sám nebo v servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielroman Vloženo 15. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2020 Mne to menil kamarát. Treba dať dole tu prehliadku pri spolujazdcovi a panel z rádiom tiež dať dole. My sme rádio aj odpojovali lebo sa mu tam nedalo dostať. Ale ak vieš čo a kde sa mení tak to je cca na pol hodinku. Pozri si etku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.