Antonín Kratina Vloženo 17. Srpen 2020 Vloženo 17. Srpen 2020 Dobrý den. Měl jsem na moji Octavii II problém s plynem. Šlo o to, že když jsem jel, tak mi sem tam vypadl během jízdy plyn a po té, co jsem přeřadil, tak se to zas nahodilo a jel jsem dál. Tento problém se začas stupňovat a musel jsem s tím něco udělat. Problém vyřešila až oprava kabelového svazku od plynu po řídící jednotku. Poté co jsem původní kabel odstříhl kousek nad plynem a kousek od řj. a naletoval nové kabely, tak už se problém s vypadávaním plynu nevracel. Nicméně, od té doby mi trvale bliká žhavení a nejde tempomat. Plus když sešlápnu pedál třeba až na podlahu, tak auto má skoro nulovou akceleraci a čím vyšší rychlost zařadím, tak se tento jev vytrací a cca od trojky po šestku to jezdí už normálně. Moje otázka tedy zní: Může to souviset s jiným průřezem kabelu a tím pádem se špatným vyhodnocováním řj. vůči plynovému pedálu?? Mockrát děkuju za rady, Kratina. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.