OKI7 Vloženo 17. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2020 Neviete poradiť čo môže spôsobiť brutálne opotrebenie vnútorného rohu predných pneumatík , geometria skontrolovaná a je v poriadku . Octavia combi 2014 2.0 TDI , pneu originál 225/45 R 17 , auto jazdí 90% dialnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 17. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2020 See Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OKI7 Vloženo 17. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2020 Nóó sú to tie Pirelli , robí to na oboch kolesách , ale ja ich fúkam na max tlak, takže podhustenie nehrozí, díki OnMiT312 za typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OKI7 Vloženo 19. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Ale predsa mi nedá , tvrdá bočnica ,mäkký behúň a prípadné podhustenie = opotrebenie oboch krajov behúňa a mne to žere iba vnútornú stranu , vyzerá to ako orezaný roh behúňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Ak to nie je geometria , potom to o niečo derie... Mal si zhodené koleso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Presne takto isto sa opotrebovali pneu môjmu známemu na Seat Alhambra keď mal celkom dosť rozhádzanú geometriu, najviac tuším zbiehavosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Nemáš měněné nedávno nějaké silentbloky uložení předních ramen? Mně je dali u fabie obráceně a měl jsem celkem rychle podobně sjeté gumy. Přišel jsem na to asi po 1-2 měsících při přehazování pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Mne by zajímalo, mne dávali dolů silentbloky kvůli promazání (vrzalo to)... měla se pak dělat geometrie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Podle té fotky by jsi musel mít rozbíhavost šíleně velkou, která by šla poznat podle oka a auto muselo po cestě poskakovat jako by se chtělo rozpůlit a nemuselo by si ani nic měřit. Jak už tu někdo psal. Spíš to vypadá, že gumu něco ořezalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 Ono ty gumy mohly být i načaté špatnou geometrií z dávné doby a teď jak se normálně sjížděly se krajem dojely až na dráty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.