Publikováno Srpen 17, 20205 r Neviete poradiť čo môže spôsobiť brutálne opotrebenie vnútorného rohu predných pneumatík , geometria skontrolovaná a je v poriadku . Octavia combi 2014 2.0 TDI , pneu originál 225/45 R 17 , auto jazdí 90% dialnice
Srpen 17, 20205 r Autor Nóó sú to tie Pirelli , robí to na oboch kolesách , ale ja ich fúkam na max tlak, takže podhustenie nehrozí, díki OnMiT312 za typ
Srpen 19, 20205 r Autor Ale predsa mi nedá , tvrdá bočnica ,mäkký behúň a prípadné podhustenie = opotrebenie oboch krajov behúňa a mne to žere iba vnútornú stranu , vyzerá to ako orezaný roh behúňa
Srpen 19, 20205 r Presne takto isto sa opotrebovali pneu môjmu známemu na Seat Alhambra keď mal celkom dosť rozhádzanú geometriu, najviac tuším zbiehavosť.
Srpen 20, 20205 r Nemáš měněné nedávno nějaké silentbloky uložení předních ramen? Mně je dali u fabie obráceně a měl jsem celkem rychle podobně sjeté gumy. Přišel jsem na to asi po 1-2 měsících při přehazování pneu.
Srpen 21, 20205 r Mne by zajímalo, mne dávali dolů silentbloky kvůli promazání (vrzalo to)... měla se pak dělat geometrie?
Srpen 21, 20205 r Podle té fotky by jsi musel mít rozbíhavost šíleně velkou, která by šla poznat podle oka a auto muselo po cestě poskakovat jako by se chtělo rozpůlit a nemuselo by si ani nic měřit. Jak už tu někdo psal. Spíš to vypadá, že gumu něco ořezalo.
Srpen 22, 20205 r Ono ty gumy mohly být i načaté špatnou geometrií z dávné doby a teď jak se normálně sjížděly se krajem dojely až na dráty.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.