Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Neviete poradiť  čo môže spôsobiť brutálne opotrebenie  vnútorného rohu predných pneumatík , geometria  skontrolovaná a je v poriadku .

Octavia combi 2014  2.0 TDI  , pneu originál   225/45   R 17 , auto jazdí 90%   dialnice

IMG_20200816_140145.jpg

Vloženo

Ale predsa mi nedá , tvrdá bočnica ,mäkký behúň  a prípadné podhustenie  = opotrebenie oboch krajov behúňa  a  mne to žere iba vnútornú stranu , vyzerá to ako orezaný  roh behúňa

Vloženo

Nemáš měněné nedávno nějaké silentbloky uložení předních ramen? Mně je dali u fabie obráceně a měl jsem celkem rychle podobně sjeté gumy. Přišel jsem na to asi po 1-2 měsících při přehazování pneu.

Vloženo

Podle té fotky by jsi musel mít rozbíhavost šíleně velkou, která by šla poznat podle oka a auto muselo po cestě poskakovat jako by se chtělo rozpůlit a nemuselo by si ani nic měřit. Jak už tu někdo psal. Spíš to vypadá, že gumu něco ořezalo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...