Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Neviete poradiť  čo môže spôsobiť brutálne opotrebenie  vnútorného rohu predných pneumatík , geometria  skontrolovaná a je v poriadku .

Octavia combi 2014  2.0 TDI  , pneu originál   225/45   R 17 , auto jazdí 90%   dialnice

IMG_20200816_140145.jpg

• Autor

Nóó  sú to tie Pirelli ,  robí to na oboch kolesách , ale ja ich fúkam na max tlak, takže podhustenie nehrozí,    díki   OnMiT312  za typ

• Autor

Ale predsa mi nedá , tvrdá bočnica ,mäkký behúň  a prípadné podhustenie  = opotrebenie oboch krajov behúňa  a  mne to žere iba vnútornú stranu , vyzerá to ako orezaný  roh behúňa

Ak to nie je geometria , potom to o niečo derie... Mal si zhodené koleso? 

Presne takto isto sa opotrebovali pneu môjmu známemu na Seat Alhambra keď mal celkom dosť rozhádzanú geometriu, najviac tuším zbiehavosť.

Nemáš měněné nedávno nějaké silentbloky uložení předních ramen? Mně je dali u fabie obráceně a měl jsem celkem rychle podobně sjeté gumy. Přišel jsem na to asi po 1-2 měsících při přehazování pneu.

Mne by zajímalo, mne dávali dolů silentbloky kvůli promazání (vrzalo to)... měla se pak dělat geometrie? 

Podle té fotky by jsi musel mít rozbíhavost šíleně velkou, která by šla poznat podle oka a auto muselo po cestě poskakovat jako by se chtělo rozpůlit a nemuselo by si ani nic měřit. Jak už tu někdo psal. Spíš to vypadá, že gumu něco ořezalo.

Ono ty gumy mohly být i načaté špatnou geometrií z dávné doby a teď jak se normálně sjížděly se krajem dojely až na dráty.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.