Hkubes Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Jak jste spokojeni s navigaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 S těmi aktualizacemi moc ne. Na používání navigace jsem si zvyknul rychle. Jinde jsem posal moji zkušenost s navigací (z minulého týdne). Kamion bez dřeva ve škarpě, v navigací aktuální informace a nabídnuta velmi dobře vybraná objížďka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Dnes aktualizace databáze navigace (22.1). Mám nastaveno automaticky aktualizovat. Budu testovat, hlavně mě zajímá, zda změna u křižovatky R35 a D11 u Hradce Králové. Ta je velmi těžko čitelná ve směru od Jičína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.