asdf7890 Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Nevite nekdo prosim, zda se da kodovanim vyradit z funkce inteligentni dobijeni, tzn. aby se baterie dobijela trvale konstantne jako u starsich vozů? Dekuji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 To mě také zajímá jestli se to dá vyřadit už bez nutnosti odpojení konektoru u baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 (editace) Mě to "inteligentní dobíjení" taky neskutečně s---. To, že mi to zničí baterku mi ve firemním autě až tak nevadí. Ale neskutečně mě vadí kolísající napětí a s nim spojená změna rychlosti vnitřního ventilátoru. Na střední otáčky ventilátoru už je to dost znát. Když přidám plyn tak zřetelně slyším jak se ventilátor točí málo, jedu na volnoběh nebo z kopce a točí se mnohem víc. Já vytáhl kablík u měření proudu baterie a je hotovo Editováno: 7. Září 2020, autor: thejohndoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.