asdf7890 Vloženo 25. Srpen 2020 Vloženo 25. Srpen 2020 Nevite nekdo prosim, zda se da kodovanim vyradit z funkce inteligentni dobijeni, tzn. aby se baterie dobijela trvale konstantne jako u starsich vozů? Dekuji. 1 Citovat
voltys Vloženo 26. Srpen 2020 Vloženo 26. Srpen 2020 To mě také zajímá jestli se to dá vyřadit už bez nutnosti odpojení konektoru u baterie. Citovat
thejohndoe Vloženo 6. Září 2020 Vloženo 6. Září 2020 (editace) Mě to "inteligentní dobíjení" taky neskutečně s---. To, že mi to zničí baterku mi ve firemním autě až tak nevadí. Ale neskutečně mě vadí kolísající napětí a s nim spojená změna rychlosti vnitřního ventilátoru. Na střední otáčky ventilátoru už je to dost znát. Když přidám plyn tak zřetelně slyším jak se ventilátor točí málo, jedu na volnoběh nebo z kopce a točí se mnohem víc. Já vytáhl kablík u měření proudu baterie a je hotovo Editováno: 7. Září 2020, autor: thejohndoe Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.