Ydenek Vloženo 30. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2020 Ahoj, dal jsem auto na vystříkání dutin. No a asi za 14 dní jsem v podvozku objevil pár děr. A moje otázka zní - mají tam být (třeba na dotok vody) nebo tam nemá být nikde nic? Třeba je nezadělal ten mechanik... Tuším, že se jednalo o dvě díry u každého kola. Mám Fabii II. Na fotce je vidět jedna díra a ten černej flek, to už jsem jednu zadělal :-) Nějaké byly hned za kolem, tak by to muselo nachytat spoustu vody ne? Díky moc Zdenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Obávám se že je to práce těch co Ti stříkali dutiny a podvozek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Dost neskoro mu radis, a tusim ze na 2 fabia tecie vida od predny stiracou nisnikom a vyteka vzadu, tak by som to velmi tam nezapchaval ked nechce mat kupaiski v aute. https://www.skoda-club.net/forum-tema/mokro-v-aute-pod-zadnymi-kobercekmi-ked-neprsi-35888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.