Přejít na obsah

Parkovací senzory dodělání

Falador

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtel bych se zeptat; uz mam zapojené přední senzory ale všiml jsem si ze ve schématu jsou ještě 2 kablíky které nemam. Oba vedou z tlačítka pomocí při parkování, jeden vede na kostru a druhý do bcm. Musí tam byt aby vše fungovalo? 

Namontoval jsem senzory do nárazníku, protáhl kabeláž do interiéru, přední senzory jsem zapojil do 18ti pinoveho konektoru na nové jednotce PDC Parkhilfe 8k, dále jsem připojil reproduktor předních senzoru, na pin 2 a 10 v konektoru ze zadních senzorů,. to stejné tlačítko na pin 16 a 17, chybí tam tedy ještě ty 2 kablíky jak jsem psal výše? Děkuji pepa, a přikládám schéma 

IMG_4212.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A je možné ze to bez toho nefunguje? Zkoušel jsem to bez  tehlech dvou kabelu a nešlo to 

Pise to chybu pak chybu v přístrojové desce a park assist. Něco o chybějící odezvě 

Na druhé listě mám jen tlačítko pdc a dole samostatný konektor 

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e1927238whs-panel-tlacitek-dolni-skoda-36302.html

Jsem laik takže tomu moc nerozumím ale učím se a budu rád za jakoukoliv pomoc 

Editováno: , autor: pepazdepa2717
Odkaz ke komentáři

Nezlob se na mne ale máš odvahu se pouštět do něčeho v čem nejsi kovaný ale je to tvoje věc. Jednak jednotka musí být nakódovaná a nalitý dataset jinak nebude funkční, tlačítko natáhnout celé bez debat. Osvětlení a zem vem prostě z druhé lišty.  Viz schéma zapojení ostatních tlačítek u řadičky.

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, pepazdepa2717 napsal:

Namontoval jsem senzory do nárazníku, protáhl kabeláž do interiéru, přední senzory jsem zapojil do 18ti pinoveho konektoru na nové jednotce PDC Parkhilfe 8k,

Nechci vam do toho vnaset jeste delsi zmatek ale automaticke parkovani (PLA) myslim podporuje az Parkhilfe 12k s 12 senzorama i na bocich auta. Tzn zminovane tlacitko byt zapojene nemusi ale nejsem si tim 100pro jisty.

Nejidealnejsi by byllo znat presne zneni aktualnich chyb v jednotkach.

Editováno: , autor: ExecutedDonut
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...