Prinda1 Vloženo 3. Listopadu Sdílet Vloženo 3. Listopadu Ok, jde o problém manualního vypnutí PDC při couvání s vozíkem. Původně bylo v infotaimentu autoradia, při výměna autoradia nefunkční. Tudíž jak nahradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 3. Listopadu Sdílet Vloženo 3. Listopadu originál jednotka tažného nebo can bus jednotka kodovatelna, přece pdc originál vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazdepa2717 Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu Ahoj, chtel bych se zeptat; uz mam zapojené přední senzory ale všiml jsem si ze ve schématu jsou ještě 2 kablíky které nemam. Oba vedou z tlačítka pomocí při parkování, jeden vede na kostru a druhý do bcm. Musí tam byt aby vše fungovalo? Namontoval jsem senzory do nárazníku, protáhl kabeláž do interiéru, přední senzory jsem zapojil do 18ti pinoveho konektoru na nové jednotce PDC Parkhilfe 8k, dále jsem připojil reproduktor předních senzoru, na pin 2 a 10 v konektoru ze zadních senzorů,. to stejné tlačítko na pin 16 a 17, chybí tam tedy ještě ty 2 kablíky jak jsem psal výše? Děkuji pepa, a přikládám schéma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu ten co vede do bcm je osvětlení spínačů a ten druhý je jeho kostra, napojíš od vedlejšího tlačítka co je s tlačítkem pdc na liště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazdepa2717 Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu (editace) A je možné ze to bez toho nefunguje? Zkoušel jsem to bez tehlech dvou kabelu a nešlo to Pise to chybu pak chybu v přístrojové desce a park assist. Něco o chybějící odezvě Na druhé listě mám jen tlačítko pdc a dole samostatný konektor https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e1927238whs-panel-tlacitek-dolni-skoda-36302.html Jsem laik takže tomu moc nerozumím ale učím se a budu rád za jakoukoliv pomoc Editováno: 6. Listopadu, autor: pepazdepa2717 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu Nezlob se na mne ale máš odvahu se pouštět do něčeho v čem nejsi kovaný ale je to tvoje věc. Jednak jednotka musí být nakódovaná a nalitý dataset jinak nebude funkční, tlačítko natáhnout celé bez debat. Osvětlení a zem vem prostě z druhé lišty. Viz schéma zapojení ostatních tlačítek u řadičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazdepa2717 Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu Jednotku už mám prehranou, zakoupena cela sada ze skodaparts. Vše jsem zvládl napojit a chybí mi uz jenom to tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazdepa2717 Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu Takže tedy pokud to chápu správně jak píšeš Tlačítko připojit do konektoru pdc (26ti pin) na pin 16 a 17. A kostru a osvětlení si můžu natáhnout od tlačítka kde mám centrál a startstop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu (editace) před 5 hodinami, pepazdepa2717 napsal: Namontoval jsem senzory do nárazníku, protáhl kabeláž do interiéru, přední senzory jsem zapojil do 18ti pinoveho konektoru na nové jednotce PDC Parkhilfe 8k, Nechci vam do toho vnaset jeste delsi zmatek ale automaticke parkovani (PLA) myslim podporuje az Parkhilfe 12k s 12 senzorama i na bocich auta. Tzn zminovane tlacitko byt zapojene nemusi ale nejsem si tim 100pro jisty. Nejidealnejsi by byllo znat presne zneni aktualnich chyb v jednotkach. Editováno: 6. Listopadu, autor: ExecutedDonut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu Vyděli si z výroby O3 bez tlačítka pro 8K? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazdepa2717 Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu Ahoj, tlačítko pro 8K zapojené být musí. Prosim h2o, jakým způsobem nejlépe natáhnout tu kostru a napájení pro to tlačítko z druhé listy? Jestli víš jak to myslím,. jak to vest z listy do listy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu Nacínovat nebo si udělat nějaké odbočky, já si sám krimpuji piny a používám 3pin konektory jako odbočky tak ať nepájím a nezasahuji do stávající kabeláže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu Omlouvam nejak jsem si vsugeroval ze resite druhe tlacitko pro PLA ne jenom PDC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazdepa2717 Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu Tak dávám info, zapojeno, funkční krásně, děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr. Vloženo 2. Prosince Sdílet Vloženo 2. Prosince Ahoj, dokázal by mi prosím někdo říct co dělám špatně? mám skoda octavia 3 po fl 2017 rok. Dodělával jsem parkovací kameru a přední parkovací senzory. kamera funguje píše sice chybu kalibrace ale to už pak někde snad vyřeším ale nejsem schopný zprovoznit přední parkovací senzory. Tohle bylo všechno aktivní už předtím než jsem začal: 1) XXXXXXXXX - Car_Function_List_Bap_Gen2-Parking_Asist_0x0A změnit na aktivováno 2) XXXXXXXXX - Car_Function_Adaptations_Gen2-Menu_Display_Pdc změnit na aktivováno 3) XXXXXXXX - Car_Function_Adaptations_Gen2-Menu_Display_Pdc_Over_Treshold_High změnit na aktivováno Potom sem vlezl do "10-Asist park./řízení" a chtěl dlouhý kodovani je úplně jedno co tam udělám vždy stejný výsledek : "Κόdονάnί odmitnto Chyba 31: Požadavek mimo rozsah." ridici jednotku mám tuto: 5Q0 919 294 K chybu mi to píše tuto : 1 nalezena chyba: 13636352 - Rídicí jednotka není kódována A Toto je v rozšířený identifikaci : Stav Flash Programovací pokusy(aplikace): 1/0/0/0/0 Programovací pokusy(data): 1 Úspěšné pokusy(data): 1 Datum Flashování: 00.00.00 Kód Flashovacího nástroje(data): 12345 123 12345 Ostatní Číslo Hardwaru: 5Q0 919 294 A Název systému dílny: J446 Zařizení/PR kód:000000000000000000000000 Číslo datasetu: Verze datasetu ASAM Dataset: EV EPHVA18AU3700000 Vydání ASAM Datasetu: 002026 Zapoměl jsem na něco nebo čím by to mohlo byt? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazdepa2717 Vloženo 2. Prosince Sdílet Vloženo 2. Prosince Ahoj, musíš mít nahraný správný software do jednotky jinak to nemáš šanci rozchodit . Máš jednotku parkhilfe 8k? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr. Vloženo 2. Prosince Sdílet Vloženo 2. Prosince Ahoj , Prý by tam měl být nahraný správný dataset co jsem se bavil s panem od kterého jsem to kupoval jednotka i hlásí systém : PARKHILFE 8K H03 0054 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 2. Prosince Sdílet Vloženo 2. Prosince Za mne by tam měla být jednotka 5QA samobrzdící když to je facelift a pokud kodování nebude správné tak ho prostě neuložíš. Podívej se jaké máš číslo na jednotce pro zadní čidla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr. Vloženo 2. Prosince Sdílet Vloženo 2. Prosince Ano původní jednotka byla : 0-5QA 919 283 B- PDC 4 KanalH07 0044 Tudíž to znamená že tahle nová jednotka co mám teď je do jiného auta a mě vůbec nepůjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 2. Prosince Sdílet Vloženo 2. Prosince Proč tam dávat bez samobrždění a přijít o tu pomoc při vyparkování, nikdy nevíš kdy se to bude hodit. Dej tam takovou jaká tam patří, a nech to dodělat někoho kdo tomu rozumí a budeš mít klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr. Vloženo 2. Prosince Sdílet Vloženo 2. Prosince Dobře chápu ale vše už je v podstatě hotový a dost pochybuji že se bude někdo chtít zúčastnit jen na to aby tam nacvakl a nakodoval tu jednotku takže v tom už tak jako tak budu pravděpodobně sám 😅 aspoň se něco přiučím a zjistím co jak funguje. Pánovi sem posílal vinko a bylo mi řečeno že to tak má být tak sem tomu věřil chyba... ale myslím že na jinou psal že ani nemají dataset na nahrati a to netuším kde jinde než od prodejce bych schanel. Každopádně mám sehnat tuto: 5QA 919 294 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 2. Prosince Sdílet Vloženo 2. Prosince Dataset tam stejně nejde nacpat VCDSkem. Přes VCP ho tam klidně nahraju. /Praha/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr. Vloženo 4. Prosince Sdílet Vloženo 4. Prosince Děkuji za nabídku 😊, ale už jsem pokročil a už to ukazuje, jen furt ne tak jak má, místo oranžových čar, které doprovází pípání mám jen šedé čáry a ticho, kdyby náhodou někdo tušil čím by to mohlo být budu rád za jakýkoliv poznatek děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 4. Prosince Sdílet Vloženo 4. Prosince A co chyby v diagnostice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.