Amos Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Potřeboval bych vyndat zámek ze dveří,jsou tam 2 šouby podobají se torxu,ale nejsou to oni.Nevíte co je to za rozměr a jestli se to dá sehnat a kde?A ještě bych se chtěl optat jak poštěluju dveře u pantů mě drhnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 (editace) Potřeboval bych vyndat zámek ze dveří,jsou tam 2 šouby podobají se torxu,ale nejsou to oni.Nevíte co je to za rozměr a jestli se to dá sehnat a kde?A ještě bych se chtěl optat jak poštěluju dveře u pantů mě drhnou. Je to torx, oznaceni M, dvanactihran... Myslim, ze to v zamku je velikost 8, ale to si ted nejsem jistej... M8. A sezenes to v zelezarstvi, Globus, Baumarkt, Obi a podobne ani nechod, nemaji to, vyrabi to treba Tona a cena nekde kolem 80 Kc za orech... Editováno: 4. Listopad 2006, autor: NoiseR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Už se to tu řešilo mnohokrát. Není to torx , ale hvězdička s označením M8. koupíš to ve spec. obchodech. Třeba Fabory http://83.149.76.119/?ch=CZE V pravé části klikni na vybrat místa. Mají prodejny téměř ve všech krajských městech. snad ti to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal3 Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Je to nástavec XZN M8, viz třeba tady: http://www.tona.cz/brutus/?language=cs&con...ble=1350+-+1356 Já jsem ho koupil ve Feroně za cca 60 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Je to ten XZN M8 podle obrázku,tak díky za tip.Už ho běžím koupit.Snad se to povede vyndat ven kvůli mirospínači.Jste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ari Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Pak dej vědět. Jak se ti podařilo seřídit ty dveře mám je taky nějak sedlý a vypadá to tak na sundání blatníku není to tam pořádně kudy povolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.