skodapenazi Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Mam F2 1.4 16V BXW r.2008. 202000km. Za posledne mesiace sa mi nakopili poruchy a mam obavu ze oprava bude viac ako hodnota auta ak sa k tomu pridaju dalsie veci. Mam pokazenu elektroniku v palubovke - predbezna cena opravy 400€ - co to robi dam do prilohy, robi to aj pocas jazdy iba ak teplota klesne pod +5C, takze v zime so mnou nikto nechcel jazdit :D, ked to blika a rucicky tancuju :D. Vadny snimac otacok zadneho kolesa, stale je pri brzdeny zapnute ABS a nefunguje trakcna kontrola predbezna cena opravy (vymena komplet kabelaze so snimacom) 150€. Porucha airbagu to je nove par dni, este nenacenene. V lete auto startuje na 4 krat, to mi nikto nezistil preco. Farba na streche v tych zlaboch sa popraskala az na plech asi pred 4 rokmi, neviem preco, asi vyrobna vada. Budem o chvilu menit rozvody, olej, sviecky, nove letne gumy + cez emisnu som ledva presiel hodnotou CO 59 a limit je 60 a to som mal 6 mesacny katalizator. Vraj nabuduce o 1,5 roka uz asi neprejdem. Doteraz to okrem pokazenej prevodovky s opravou 700€, vymenou posilovaca riadenia 400€ a homokinetickych klbov nemalo vaznejsie poruchy. Standardny servis ako tycky stab., capy, horne ulozenie tlmicov, naboje v kolesach, brzdove kotuce + dosticky, rozbite celne sklo atd neratam. Preto mam dilemu ci sa auta zbavit alebo opravit. VID_20180301_061735.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.