Miki237 Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 Ahojte kedze sa mi vypalila ziarovka v zadnom svetle potrebujem ho demontovat nemam sadu torxov tak by som potreboval vediet aku velkosť kúpiť ďakujem 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 (editace) A není náhodou v dodávaném palubním nářadí v kufru auta příslušný šroubovák s torx -hlavou, která přesně pasuje na tu demontáž světel? Aspoň já jsem ho tam určitě měl a snad je to psané dokonce i v návodu k obsluze, aspoň se mi to tak z hlavy vybavuje. Zkus se podívat, jestli to tam nemáš. Editováno: 26. Září 2020, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki237 Vloženo 26. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2020 Před hodinou, DušanV napsal: A není náhodou v dodávaném palubním nářadí v kufru auta příslušný šroubovák s torx -hlavou, která přesně pasuje na tu demontáž světel? Aspoň já jsem ho tam určitě měl a snad je to psané dokonce i v návodu k obsluze, aspoň se mi to tak z hlavy vybavuje. Zkus se podívat, jestli to tam nemáš. Skusim to pozriet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 Jak bylo zmíněno.. sroubovak je součástí výbavy auta.. já ho mám v kufru v místě rezervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 před 2 hodinami, Miki237 napsal: Ahojte kedze sa mi vypalila ziarovka v zadnom svetle potrebujem ho demontovat nemam sadu torxov tak by som potreboval vediet aku velkosť kúpiť ďakujem 😊 V každém superhyper koupíš malou sadu za pár éček a hodí se na víc věcí, torxy jsou dnes všude možně, je to problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki237 Vloženo 26. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2020 a nahodou este jedna vec ake su tam ziarovky na obrys svetla w5w ? vidim ze ich tam je viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 (editace) Klíč najdeš možná u rezervy. Co si tak otevřít manuál, zpravidla leží v kastlíku před spolujezdcem. Editováno: 26. Září 2020, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 dovolim si oponovat. par O3 som ziarovky menil a skrutkovac chcel pouzit z F3. nepasuje, teda tipujem ze je tam torx 15 alebo 20 (skrutkovac pri rezerve by mal mat 25 a 30) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 Oponovat čemu, v manuálu najde jaké žárovky potřeba i popis demontáže. Psal jsem že ho možná najde. Pokud nemá manuál já si ho kdysi stahoval u výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki237 Vloženo 26. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2020 před 5 minutami, ben06 napsal: Oponovat čemu, v manuálu najde jaké žárovky potřeba i popis demontáže. Psal jsem že ho možná najde. Pokud nemá manuál já si ho kdysi stahoval u výrobce. mam manual ale tam neni bapisane ake ziarovky tam idu a torx tam uz bohuzial nemam auto s druhej ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 (editace) @ben06oponovat pouzitiu skrutkovaca z miesta rezervy. Ziarovky som ani neslomenul @Miki237stiahni si v sekcii ostatne dielensku prirucku. Mas tam typ ziarovky urcite popisanu Editováno: 26. Září 2020, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki237 Vloženo 26. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2020 Takze je to torx 27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 Tak jsem si dal tu práci a šel se na to podívat do garáže. Tak na tom originálním šroubováku dodávaném s novým vozem Fabia III, je z jedné strany TORX-30 a z druhé strany TORX-20. No a na povolení a sundání těch zadních světel je potřeba TORX-30, takže to pasuje. Jinak ten šroubovák je vizuálně skrytý pod tou pákou na povolování kolových šroubů, takže není na první pohled ani vidět. Tedy u soupravy dodávané s náhradním kolem, jak to je u soupravy jen na lepení nevím, ale ten šroubovák tam originálně musí taky být. @Miki237závěr pro tebe, není to TORX-27, ale je to TORX-30!!! Tou 27-čkou to asi taky povolíš, ale zbytečně si to tzv. rozžvejkáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki237 Vloženo 27. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2020 před 5 hodinami, DušanV napsal: Tak jsem si dal tu práci a šel se na to podívat do garáže. Tak na tom originálním šroubováku dodávaném s novým vozem Fabia III, je z jedné strany TORX-30 a z druhé strany TORX-20. No a na povolení a sundání těch zadních světel je potřeba TORX-30, takže to pasuje. Jinak ten šroubovák je vizuálně skrytý pod tou pákou na povolování kolových šroubů, takže není na první pohled ani vidět. Tedy u soupravy dodávané s náhradním kolem, jak to je u soupravy jen na lepení nevím, ale ten šroubovák tam originálně musí taky být. @Miki237závěr pro tebe, není to TORX-27, ale je to TORX-30!!! Tou 27-čkou to asi taky povolíš, ale zbytečně si to tzv. rozžvejkáš. Skusal som 30 a mi to pretacalo 27 super sedela 😂 uz mam vymenene vsetko 😜 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Pockat, nebola tato tema v sekcii O3 povodne? Ci len ja som blbo pozeral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Nebola, blbo si pozeral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Září 2020 Sdílet Vloženo 29. Září 2020 Tak potom sorry, moja chyba. Plati torx 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.