Přejít na obsah

Po výměně rozvodů divný zvuk - Octavia VRS 2016 TDI - 2.0 135 KW

martind_

Doporučené příspěvky

Dobrý den, 

po výměně rozvodů se začal při volnoběhu a do cca 2,500 ot/min dít divný zvuk, prostě motor má jiný zvuk, nebo motor, spíš tam něco chrastí a nikdo neví co by to mohlo být..byl jsem i ve Škodovce a ta řekla, že je to normální, že to může být nějaký díl, na tlak k brzdám nebo co..věděl by někdo prosím co by to mohlo být, abych je navedl? 

Mám najeto poctivých 205.300 tisíc km, vždy od začátku vše děláno v autorizovaném servise, na olej jezím po 20 tisících km ..na servisu nešetřím..

30 září cca byly dělány rozvody + vodní pumpa 

7.10 cca byla měněna žhavící svíčka + trubičky k turbu ( lehce nakousány kunou) 

Ano, je pravda, že auto má hodně najeto, ale mám ji od 6/2016 a vše co jsem najezdil byly dálky..nechci se jí ještě zbavovat, interier a exterier auta je jako nový. Nebo myslíte, že je největší čas to prodat a vzít něco jiného? 

Mockrát děkuji za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...