martind_ Vloženo 13. Říjen 2020 Vloženo 13. Říjen 2020 Dobrý den, po výměně rozvodů se začal při volnoběhu a do cca 2,500 ot/min dít divný zvuk, prostě motor má jiný zvuk, nebo motor, spíš tam něco chrastí a nikdo neví co by to mohlo být..byl jsem i ve Škodovce a ta řekla, že je to normální, že to může být nějaký díl, na tlak k brzdám nebo co..věděl by někdo prosím co by to mohlo být, abych je navedl? Mám najeto poctivých 205.300 tisíc km, vždy od začátku vše děláno v autorizovaném servise, na olej jezím po 20 tisících km ..na servisu nešetřím.. 30 září cca byly dělány rozvody + vodní pumpa 7.10 cca byla měněna žhavící svíčka + trubičky k turbu ( lehce nakousány kunou) Ano, je pravda, že auto má hodně najeto, ale mám ji od 6/2016 a vše co jsem najezdil byly dálky..nechci se jí ještě zbavovat, interier a exterier auta je jako nový. Nebo myslíte, že je největší čas to prodat a vzít něco jiného? Mockrát děkuji za pomoc IMG_0411.mov Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.