Katys Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Ahoj všem, mám octavii III 2.0 TDI 110kw a chtěl bych se zeptat jestli neměl tady někdo podobný problém, při prudším bržděním je slyšet že zadní nápravě rana jako kdyby mi tam házel někdo pytel brambor do kufru. Stačí se jen trochu rozjet a rychle pribrzdit a hned je to slyšet, že by sjete destičky? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Nebude to šplechnutie nafty v nádrži? Už sa to kdesi spominalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Jojo tipuju to taky na tu naftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Taky si myslím. Dělá mi to taky. Někdy je to dost slyšet. Zkus natankovat plnou a sleduj, jestli to bude dělat i tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katys Vloženo 15. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 Mám právě plnou nádrž, taky mě napadlo že by to mohlo bejt tím. Ale dost mě to překvapilo že by to udělalo takovou dutou ránu. Díky moc 🙂👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 15. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 Nemas automat?? Dela mi to same u 1.5TSi v DSG-cku zejmena brzdeni ze 40km/h az do zastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mati-cb Vloženo 16. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 Dělá to i mě, pokud je plná nádrž ozve se při zabrzdění dutá rána... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 16. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 Mne to robí pri cúvaní zo dvora, keď sa auto zhupne z obrubníka - presne ako spomínal Katys, akoby mi niekto "hodil do kufra pytel brambor"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy84 Vloženo 27. Března Sdílet Vloženo 27. Března Zdravím, mám Octavii 4 r.v.2022 a od včera to stejné. Jako by mi do kufru někdo hodil různý počet brambor. Někdy je to slyšet více někdy méně. Nádrž mám plnou. Nikdy mi to nedělalo až nyní od včera. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.