Bartis111 Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 Dobry den, dnes jsem jel do prace a v zatacce mi zacala blikat kontrolka oleje chtel jsem jen dojet na parkoviste ale auto hned chciplo. Olej jsem zkontroloval a vse v poradku, ale auto nestartuje a jak rikal technik je bez komprese jede na prazdno nevite na co se zamerit? Dekuji mockrat. 1.4 MPI 50 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia1234 Vloženo 22. Srpna Sdílet Vloženo 22. Srpna dobrý den, 2 dny dozadu mi během cesty začaly padat otáčky, až jsem skončil při odtažení auta, nastartovat se nedá. Známý mechanik si podle diagnostiky myslel, že jde o nějaký snímač, vyměnil ale stále nešlo nastartovat, nakonec zjistil, že 1. a 3. válec nemá kompresi. řekl nám že oprava přibližně 15000, auto mám 2 roky dosud nebyly žádné problémy, využívám ho dost v práci na rozvoz jako prodejce takže o dalším prodeji jsem neuvažoval. Prostě ho sedrat do posledního plechu teď však uvažuji zda jist do opravy nebo spíše koupit nové auto ( ve stejné hodnotě jako jsem koupil co bylo 46000), žádné nové nepotřebuji. Jdu si zde po názor možná nějaké cennou radu Ďekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.