Tragedie_v_JZD Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 Nema nekdo zkusenost, ze poslednich par dnu auto nekomunikuje se skoda connectem (v aplikaci nevidim data jizd), nema pristup k infotainment online (navigace nenacita dopravni info), a kdyz vlezu do shopu, tak se jen zobrazi napis “aktivace”? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fri@fri.cz Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 Zkoušel jsem a je funkční, zkoušeno na mobilu. Před měsícem jsem se nemohl asi týden připojit a pomohlo vymazání paměti v telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 21. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 (editace) a na navigaci, treba informace o doprave, ti funguji? .) ono to ted z nejakeho duvodu vypada, ze auto proste neni schopne komunikovat s "internetem"... takze cokoli, k cemu potrebuje net, proste nejde . Editováno: 21. Říjen 2020, autor: Tragedie_v_JZD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 Tak jestli máš tu planetku šedou tak to bude chyba u nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 Jj, mám to samé a co jsem tak sledoval na netu, tak je nás asi víc. Bude to něco u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 Jede to stále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 27. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 tak dnes po tydnu a pul konecne zase infotainment online.... ufff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Taky se mi to po deseti dnech včera navečer rozběhlo.... Kdo ví, co tam Ti inženýři z NASA s tím dělají...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Funguje vam posledne 2dni Skoda-connect, neviem sa prihlasit ani cez Appku v telefone, nefunguje ani prihlasenie cez web, pripajam chyby. Skoda infoline nereaguje, jedine na co sa zmohli, vypytali si info aky mam telefon a verziu Appky a OS, dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak.pb Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Nejde to viac ako ide .. smutek .. hlavne ked mas nezavysle kurenie a nemozem si ho rano zapnut z mobilu :-D Ale budem to pisat ako reklamaciu .. lebo budu chcet za to platit na dalsie roky a tam uz budem nekompromisny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 (editace) 1 hour ago, misiak.pb said: Nejde to viac ako ide .. smutek .. hlavne ked mas nezavysle kurenie a nemozem si ho rano zapnut z mobilu :-D Ale budem to pisat ako reklamaciu .. lebo budu chcet za to platit na dalsie roky a tam uz budem nekompromisny. Pouzival som to tiez prevazne na zapinanie kurenia a kontrolu zamknutia auta., 2 dni dozadu mi skoncilo predplatne s novym autom, chcem si zaplatit Skoda-connect Remote na dalsi rok ale neviem sa ani len prihlasit do svojho konta na webe, Kolega si to pred dvoma dnami stihol este predplatit na dalsi rok, ale ani on sa uz nevie prihlasit do svojho konta a tym padom je to uplne nepouzitelne, hlavne, ze platime, fungovat to nemusi. Cele zle - spolahlivost tejto appky :((( Kolega im uz posielal reklamaciu na infoline@skoda-auto.cz, ale za 2 dni sa ani len neozvali. Editováno: 6. Listopad 2020, autor: salate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalfhr Vloženo 8. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2020 (editace) ja mam rovnaky problem, navyse tym, ze stale refreshujem, ci to funguje mi naskocila tato hlaska. neviete co sa presne stane, ked uz miniem aj ten posledny pokus? Editováno: 8. Listopad 2020, autor: michalfhr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 8. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2020 Asi se ti baterka vybije, a nebo taky nic😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalfhr Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 uz vam to funguje? mne stale nie, uz 8. den. kam sa treba stazovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 Oni to asi dělají nějak po vlnách, taky mi to snad tyden neslo a pak nakonec voila a od te doby to jde, auto vyrobene 13.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 Mne to od 10.11. funguje, po 6 dnoch nefunkcnosti. Pisal som na skoda infoline, ale komunikacia od nich takmer ziadna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazdic Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Mam Swing radio - Infotainment a ucty cele zle. Ked zapnem radio neustale sa synchronizuje hlavny pouzivatel a ked to skonci tak su tam nekonecne hlasky o zdielani polohy a ochrane osobnych udajov (nutne odklepnut OK) Pocas jazdy sa preklikat do nastavenia klimy hotova katastrofa. Takisto sa mi stalo uz 4 krat behom 2 tyzdnov ze motor nastartuje blinkre blikaju svetla svietia, pristrojovka ide ale Infotainment nezobrazuje nic je zamrznuty. Len jemne svieti podsvietenie obrazovky ale ziadna moznost sa dostat do menu. Ani opakovane zapnutie vypnutie nastartovanie motora nepomaha. Trva to vzdy asi 30 minut ked zrazu z nicho nic sa Infotainment rozbehne. Do tej doby je nemozno ovladat klimu, fukal mi pocas jazdy horuci vzduch a nebolo mozne ho vypnut, musel som odstavit auto a cakat. SKusal som aj dat radio do vyrobnych nastaveni aj odhlasit hlavneho pouzivatela a nepomaha nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 Tak mě dnes toto a na nic nereagoval, po chvilce ifo naběhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 (editace) Už je opět dva dni šedá planetka v autě 🤷🏻♂️ tak už to zas jde po dvou dnech😄 Editováno: 1. Prosinec 2020, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyvob Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Ja ji zatím neměl jinou než šedou :D a auto mám dva tydny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajkD Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Jak jste na tom s online připojením infotainmentu? Už týden mám zeměkouli šedou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepino34 Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Funguje, bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajkD Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Nějaký tip čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 11. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Nic. je to škodovkou ... me to jednou za 2 - 3 mesice na tyden dva vypadne. ve skodovce nic. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajkD Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Tak nefunguje stále. Přemýšlím že zajedu do servisu. Nemohl jsem si někde něco blbě přepnout, zakázat? Nejsem si toho vědom ale člověk nikdy neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.