Bluemoon Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 Hezky den vsem, chtea jsem se zeptat jak mate kalibrovanou parkovaci kameru. Pred nedavnem jsme meli auto v servisu, kde mimo jine provedli kalibraci kamer, a po teto kalibraci vidime pri couvani v kamere horni cast ramecku spz, viz foto. To tam pred akci servisu nebyvalo. Kdyz jsem to napoprve reklamovala, objednali nas na kalibraci znovu, bohuzel ten ramecek tam je stale viditelny... Nejak mi to neprijde uplne koser - mate to tez nekdo tak? Predem dik moc za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 Dnes jsem se na to zaměřil a rámeček RZ se mi taky zobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jestedi Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 Vysvětlí mi někdo proč se zadní kamera při couvání občas zobrazí v Infotainmentu a občas ne ( většinou když ji potřebuju ) ? V nastavení je automatické zapínání, ale je to tak 50 na 50 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Videl by som to na chybu softvéru infotainmentu. Odsleduj to, ideálne je nahrať video... a ísť reklamovať. Možno už budú mať aj nejakú aktualizáciu pre tvoju verziu infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 (editace) Ahojte, nahodne mi vypadava obraz zadnej kamery. Niekedy to mesiac ide OK, potom aj 2x za den. Pred 1/2 rokom to v servise pri prehliadke kontrolovali a nic nenasli. Vyzera to ako zly kontakt alebo kabelaz, ale moze to byt kludne aj kamera. Nestretol sa niekto s takymto vypadkom obrazu zadnej kamery na Kodiaqu ? pripajam foto aj video, dik kodiaq_kmera.MOV Editováno: 19. Duben 2022, autor: salate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker_cz Vloženo 23. Března Sdílet Vloženo 23. Března Ahoj salate, podařilo se ti to nějak vyřešit? Mám to stejné a nepodařilo se mi najít duvod. Používám bezdrátový carplay pomocí adaptéru carlink a začínám si myslet, že by to mohlo být tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.