Publikováno Říjen 27, 20204 r Dobrý deň, chcem poprosiť o radu prestali mi ísť predné stierače. Diagnostika ukázala chybu 00153 - motor stierača (V216), 004- žiadny signál / komunikácia, Stav Závad :01100100. Poistka v poriadku, v konektore čo ide do motora idú tri vodiče +12V -12V je tam, fialoví asi signálny tam so nameral asi 2,5V ale neviem čo by tam malo byť. Ako ho premerať odkiaľ ide ? Da sa nejako zmerať motor či je dobrý? Alebo kde by mohla byť ešte chyba? Za odpovede vopred ďakujem.
Prosinec 17, 20204 r fialovy kabel od BCM zhnity je klasika ... pohľadaj okolo torpeda , za baterkou často problém nie su tam HID xenony? Upraveno Prosinec 17, 20204 r od suri.
Prosinec 7, 2024Pro 7 Dobrý deň ja má problém ze keď pustim stierace a keď sa vracajú naspäť tak mi kus svetla stiahne a aj motor zmení zvuk a aj budiky zhasnu na sekundu .Pozeral som voditka tak bol jeden kus zadraty v pondelok idem vymeniť a uvidím len mam obavu ze ci to nebude motorcek.Vopred ďakujem za rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.