Publikováno Říjen 31, 20204 r Zdravím mám prozbu u klimatizace mě to začalo vyhazovat pojistky myslím že to je motorek nic nefouká a nejde ani zapnout vnitřní okruh myslím že to je motorek trochu divně zněl neví někdo kde ho najdu a jak ho vyměnit 🙂
Listopad 1, 20204 r Jakou pojistku ti to vyhazuje - pozice ? Motor topeni je nad nohama spolujezdce v pravo u sloupku. Sundas penovy kryt a uvidis ho. Nekdy jde vyndat bez sundani odkladaci scharanky. Nadzvednes na nem takovou pojistku a vytocis do strany a tahas dolu.
Listopad 1, 20204 r Autor Pojistku na klimatizace když ji vyměním tak mě to jde třeba hodinu a někdy týden pak zase je v háji myslím si že to dělá motorek divně zní
Listopad 1, 20204 r Je to poistka č. 22 pre ventilator climatroniku. Vybrať ventilator, skontrolovať, premazať, alebo vymeniť. Upraveno Listopad 1, 20204 r od mino22
Listopad 1, 20204 r Autor Jasně díky psal jsem to v rychlosti dnes mám nějaký fofr zkusím to příští týden udělat díky 😀
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.