Petr72 Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Zdravím mám prozbu u klimatizace mě to začalo vyhazovat pojistky myslím že to je motorek nic nefouká a nejde ani zapnout vnitřní okruh myslím že to je motorek trochu divně zněl neví někdo kde ho najdu a jak ho vyměnit 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2020 Jakou pojistku ti to vyhazuje - pozice ? Motor topeni je nad nohama spolujezdce v pravo u sloupku. Sundas penovy kryt a uvidis ho. Nekdy jde vyndat bez sundani odkladaci scharanky. Nadzvednes na nem takovou pojistku a vytocis do strany a tahas dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Vloženo 1. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2020 Pojistku na klimatizace když ji vyměním tak mě to jde třeba hodinu a někdy týden pak zase je v háji myslím si že to dělá motorek divně zní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Vloženo 1. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 1. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2020 (editace) Je to poistka č. 22 pre ventilator climatroniku. Vybrať ventilator, skontrolovať, premazať, alebo vymeniť. Editováno: 1. Listopad 2020, autor: mino22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Vloženo 1. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2020 A ten najdu kde 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2020 Uz ti to prece psal maros. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Vloženo 1. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2020 Jasně díky psal jsem to v rychlosti dnes mám nějaký fofr zkusím to příští týden udělat díky 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.