Publikováno Listopad 1, 20204 r zdravim zajímali by mě zkušenosti majitelů který mají vyšší nájezd km, myslíte že má cenu pořizovat tuhle motorizaci když to má najeto 250-300 tisíc? vím že z větší části záleží jak se o to majitel stará ale přece jenom po vyšší porci kilometrů už to nebude jak za mlada :D tak mě zajímá co od toho čekat při vyšším nájezdu díky za každý info Upraveno Listopad 1, 20204 r od Pavel.B
Listopad 1, 20204 r Čus, já ho mám teda jenom pár měsíců, na tacho je 373000km, ve 370000 byla velká oprava(rozvody, svíčky, cívky, repase hlavy, přetěsnění, všechny oleje....), zůstaly tam akorát písty a klika, olej to nežere, takže ty jsou v poho. Ta hlava bude zakarbonovaná asi u každého, přímý vstřik na to prostě trpí, ale to se dá cenově zvládnout. Rozv. řetěz sice vytahaný nebyl, ale na jedné vačce byly o jeden zub přeskočené a 2 vodící lišty prasklé. Trochu je problém s výfukem, docela rezne, jako celý spodek auta, momentálně mám zadní díl svařovaný, páč novej je dost drahej a jenom origo, nebo tunning. Jinak díly jsou cenově celkem normální, až na vyjímky, třeba ten výfuk.
Listopad 6, 20204 r Ahoj, jako druhý majitel jsem koupil liftback r.v. 2011 s nájezdem 212.000 km. První co jsem záhy měnil byly náboje s ložisky na předních kolech, protože za jízdy hučely. Následovala výměna předních tyček stabilizátorů (kostí). Po dvou letech jsem měnil svíčky. Nyní mám 250.000 km a jakákoliv servisní prohlídka (pevná: 1 rok nebo 10.000 km) a taktéž již druhá technická kontrola a emise jsou bez závad. Dle vyjádření mého známého (automechanika) vůz vypadá jak nový (i zespodu). Vůz není garážovaný a občas mu vyženu pavouky z výfuku (souvislá jízda okolo 20 km ve vyšších otáčkách - min. 4000 ot/min). Palivo tankuji Verva 100 u Benziny. Zatím jsem maximálně spokojen a o prodeji vozu vůbec neuvažuji.
Leden 19, 20214 r tak ja mam najeto 350tis.od 90tis namontovan lpg,udrzba normalni...vymena oleje atd.a porad jede bez nejakych velkych problemu...tedy spise zadnych...mel jsem snad uz vsechny motorizace ale tato je nejlepsi a bude se tezko loucit...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.