Listopad 23, 200618 r Autor Pánové, kdo mi poradí jakým šetrným způsobem připevnit menší výškový repro do originálních pozic?
Listopad 28, 200618 r Autor Kolik metrů dvoulinky bude potřeba pro komplet zapojení všech repro? Cha, už to nepotřebuju... Upraveno Listopad 29, 200618 r od SpeedyGonzáles
Listopad 28, 200618 r mne sa to v tom zadnom plate absolutne nepaci , je to katastrofa Preco?? prakticky rychlo rozoberatelne, cez konektory a sedacky sklapatelne, vsetko funkcne http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopc=11394
Prosinec 6, 200618 r Autor Tak, už mám v autě nainstalovaný přední repro, který došlo ani ne před týdnem. Hraje to moc dobře. na to že sou to jen přední, tak fakt pohoda. Hraje mi tam Powerbass S-6C. Ještě ty zadní a bude.
Prosinec 6, 200618 r Pánové, kdo mi poradí jakým šetrným způsobem připevnit menší výškový repro do originálních pozic? neviem či to maš ešte aktuell...ale ja som vyšky čo neboli odtial prilepil tepelnym lepidlom..je to super spoj, pružný a pevný takže nehrozí odpadnutie k tym kružkom...nevedel som že su origo 38ky...
Prosinec 13, 200618 r Autor Použil sem klasické sekundové lepidlo. Prsty drželo dobře a dlouho. Snad to tak bude i s tím co je potřeba držet...
Leden 7, 200718 r Zeptam se, nez to rozdelam... Jak predelat prichyceni serioveho repra z nytu na srouby? Udrzi to samorezny sroub? Delal nekdo, doporucite mi velikost sroubu. Diq.
Leden 10, 200718 r Autor Zeptam se, nez to rozdelam... Jak predelat prichyceni serioveho repra z nytu na srouby? Udrzi to samorezny sroub? Delal nekdo, doporucite mi velikost sroubu. Diq. No já tam nic neměl, ale díry sou pak všude stejný, a tak sem redukci přichytil normálně 6 šroubky + 6 matiček. Velikost si nepamatuju, ale drží to a nestěžuju si.
Leden 16, 200718 r Autor No musím konstatovat, že hraje skoutečně solidně, ale na druhou stranu, že by to chtělo ještě pořádný woofer, ať to pěkně duní, ne že by to teď nedělalo nic takového, ale kdyby to bylo víc, vůbec by to nevadilo. Nejvíc slyším výšky a na to nejsem zvyklý.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.