Přejít na obsah

SpeedyGonzáles

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli SpeedyGonzáles

  • Narozeniny 19.9.1988

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení SpeedyGonzáles

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. poviem ti svoj nazor: podla mna xenony patria len do cockovych svetiel nedavno som si kupil angel eyes-i zatial tam mam len halogen ziarovku (planujem kupit HID), ale cez cocku a poviem ti, ze to svieti presne tak ako by mali vsetky svetla: na cestu a krajnicu. ziadny rozptyl a neziaduce odrazy ako na origo svetlach Nechtěl bys to vyfotit teď bez hid xenonů a pak i s něma? jaký je rozdíl a hlavně by mě zajímalo jak ty světla svítí, už sem se na ně taky díval a celkem by se mi zamlouvaly .
  2. To byste čučeli co všechno projde technickou...
  3. No, pánové, stále mi vrtá hlavou, jestli ve světle nepotřebuju stínítko (takový ten kus plechu před žárovkou), jako je třeba v oktávvce 1, nebo v golfu, polu a podobně, abych mohl použít HID sadu. Nevítě o tom někdo něco?
  4. Byl jsem svědek, jak na dílnu dojeli feťáci, sjetí s rozbitou fabií. Pomalu na kolenou prosili, že dají cokoliv, kdy žo bude rychle a aby to neblyo poznat (výsledek: auto jako nové a stejně zapaltili jen 2000). Ale nejlepší na tom je, co měli v kufru - autorádia, reproduktory, baseballku, kladivo a podobné technické "pomůcky"! Sami se nám chválili, že celkem solidní reproduktory Pioneer si mezi sebou šíří za 90Kč, rádio Sony za 500 a podobně. Moc legální to asi nebude s takovýma cenama. Do toho prodávají své "papáníčko" za větší peníz. Nechápu takové sráče. Zabit, pochcat, posolit...
  5. Já za fólie platil 4050,- Dělal to borec z Trieste, dojel do Renaultu, v Hodoníně. Bylo to ale přes známosti. Podle mě si zajet například do těch Otrokovic. To se dá zkousnout.
  6. No musím konstatovat, že hraje skoutečně solidně, ale na druhou stranu, že by to chtělo ještě pořádný woofer, ať to pěkně duní, ne že by to teď nedělalo nic takového, ale kdyby to bylo víc, vůbec by to nevadilo. Nejvíc slyším výšky a na to nejsem zvyklý.
  7. No já tam nic neměl, ale díry sou pak všude stejný, a tak sem redukci přichytil normálně 6 šroubky + 6 matiček. Velikost si nepamatuju, ale drží to a nestěžuju si.
  8. Použil sem klasické sekundové lepidlo. Prsty drželo dobře a dlouho. Snad to tak bude i s tím co je potřeba držet...
  9. Souhlas. Je to přesně tím, že fabia má eletrický posilovač a ten odběr obzvlášť u stojícího auta je dost velký. Proto se to co? Nedělá, pokud je ta možnost...
  10. Tak, už mám v autě nainstalovaný přední repro, který došlo ani ne před týdnem. Hraje to moc dobře. na to že sou to jen přední, tak fakt pohoda. Hraje mi tam Powerbass S-6C. Ještě ty zadní a bude.
  11. Kolik metrů dvoulinky bude potřeba pro komplet zapojení všech repro? Cha, už to nepotřebuju...
  12. Pánové, kdo mi poradí jakým šetrným způsobem připevnit menší výškový repro do originálních pozic?
  13. k těm Hertz EV 165S... To si dával na ty 30mm kroužky? Normální bývají 38mm, to by mělo být v poho. EV165S sem si taky vyhlídl...
  14. Co říkáte na tyhle výškový? Mívají u sebe výhybku? http://www.ryves.cz/reproduktory/vyskove/carpower-crb-32.php
  15. No co sem se díval, tak většinu věcí bych pak bral od vás. Nemáte zkušenost s reproduktory Hertz DSK 165 do předních dveří? Máte tam napsanou montážní hloubku 61mm. To už bude asi moc, nebo se to tam ještě vleze? Popřípadě prodávají se ještě o chlup větší redukce? Omlouvám se za své naprosto amatérské dotazy, ale nechtěl bych to zvorat.
×
×
  • Vytvořit nový...